Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  63 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Zvonotecă: Să mori rănit din dragoste de țară...

08/10/2012 11:29:58 BISTRIȚEL  
Lupte dure se anunță pe Colegiul 3 Camera Deputaților. De unde nu se înghesuia nimeni să dea piept cu deputatul Ioan Oltean, acum se anunță lupte grele. Un zvon de ultimă oră indică faptul că lupta se înfierbântă în zonă, în cursa pentru un scaun de deputat intrând și vedeta TV Anca Cârcu.

Colegiul 3 Camera Deputaților devine o redută greu de cucerit pentru Ioan Oltean, care va avea de dus o luptă grea deși își pregătise bine terenul pentru un 50 la sută plus 1 din voturi, după ce la alegerile locale a înfrânt cu trei primării grele în palmares (Feldru, Parva și Şant). Apele încep să se tulbure în zonă după ce USL l-a anunțat ca și posibil candidat pe Alexandru Pugna, cântăreț redutabil de pricesne, care are liber și nu se va mai duela cu Borș la acest capitol. Liviu Rusu, de loc din Sângeorz-Băi, rănit în orgoliu, nu renunță la politică așa ușor și va încerca să-i facă lui El Lider Maximo viața la fel de grea cum i-a făcut-o el lui.

Și ca lupta să fie și mai încinsă, Ioan Oltean va trebui să dea piept cu vedeta TV Anca Cârcu, lansată în urmă cu câțiva ani la TV Bistrița și bine menținută în ultima perioadă pe ecranul N1 Tv Năsăud. Candidatura politică îi e susținută de Asociația Romilor Ardeleni, formațiune aflată în război direct și pe față cu Partida Romilor, aripă bine lipită PD-L.

Vedeta TV își va anunța în această seară, la ora 17.40, platforma program la TV Bistrița, conform bistritaonline.ro. Candidaților de pe Valea Someșului nu le va fi ușor să o înfrunte pe Anca Cârcu, aceasta fiind o înverșunată luptătoare în Liga Dreptății Împotriva Corupției și Abuzurilor din România, iar de-a lungul anilor puțini au fost cei care au reușit să-i facă față tirului verbal.

Așadar, se anunță vremuri grele pentru El Lider Maximo, care inevitabil va trebui să dea piept și cu vedeta tv într-o luptă dură și inegală, dar totuși pe placul deputatului care niciodată nu s-a ferit de război și de gura doamnelor.

În cazul unui eșec ar putea sfârși politic pe următorul tril: Să mori rănit din dragoste de țară...

10273 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro