Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  11 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015ZVONOTECĂ: Primarul și secretara. Faza pe invitații

28/11/2015 12:55:11 BISTRIȚEL  
Nu mai e un secret pentru nimeni că între primarul Ovidiu Crețu și secretarul municipiului Floare Gaftone e o luptă a orgoliilor atât de mare, că sunt șanse pentru cei care nimeresc pe traiectorie să-și ia o măciucă fix în frunte. Oamenii nu mai văd bine şi și-o poate „fura” oricine le stă în cale.

De exemplu, Poliția Locală a fost pusă în situația nasoală de a evacua din biroul primarului...secretarul - teoretic, al doilea om din primărie. Poliția Locală, comandată suprem de primarul Crețu, ar fi fost solicitată de primar să o scoată din birou pe Gaftone care s-a încăpățânat să participe la o ședință la care nu fusese invitată. Și polițiștii comunitari chemați la intervenție au executat, jenați, ordinul. Nasol moment.  

Noi chiar credem că după acest episod Floare Gaftone l-a deochiat că prea o dă primarul în gard cu grație. Să o cheme cineva pe cocoana din PSD cu miruitul (vezi cazul Șova) să-i descânte să-și revină că altfel, până începe campania, își trage atâtea cărămizi în cap că se lasă lat singur. Nu l-om mai avea nici așa rău cum e.

Dar, bârfa săptămânii e alta. Cică ideea de a tipări invitații la recitalul Anitei Hartig și al lui Ștefan Pop i-a venit primarului după ce a avut o revelație, după un coșmar cu Gaftone. Se făcea că Floare Gaftone, mare amatoare de astfel de evenimente, și-a făcut apariția la concert și i-a stricat voia bună și regia.

Așa că primarul a pregătit un filtru, pe bază de invitații, numai să nu o vadă pe acolo. Și pentru mai mult control, a împărțit invitațiile cu mâna lui, să nu aibă vreo surpriză. Și, când pregătea o umilire în public pentru doamna secretar, apare Gaftone di(e)stinsă în ușa Sinagogii. Băieții de pază la ordin, preveniți nu care cumva s-o lase, i-au cerut invitația. Și, madam Gaftone, cu un rânjet larg pe față le-a scos două invitații. Pfoaiiiiiiiiiii! Crispare maximă. N-au avut decât și au lăsat inamicul nr. 1 al primarului în sală. Zvonacii de serviciu merg mai departe și ne spun că Gaftone, abilă cum e, și-a făcut rost de invitații de la tenorul Ștefan Pop, care, la fel ca soprana Anita Hartig, primise din mânuța primarului 10 invitații.

Și spune acum, primare, nu ți-ai făcut-o cu mâna ta?! Și scandal în presă, și Gaftone în sală, și electorat jignit. Numai deochi poate fi, altfel nu se explică... :)))

5866 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2020 Bistrițeanul.ro