Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  61 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



ZVONOTECĂ: Politicienii se roagă mâine, la unison, pentru un subprefect... Unii îl vor cu fustă, alții, fără fustă...

19/03/2016 09:21:17 BISTRIȚEL  
Nicio duminică sau sărbătoare fără politicieni în biserici, în primul rând, lângă popa dacă se poate, să-i vadă toată lumea că ei sunt oameni cu frică de Dumnezeu, care respectă cele 10 porunci. Duminică, pe partide, toți vor avea o rugăciune unică pentru un subprefect. Cei cu traume zic că mai bine nu... Doamne, dă-le după minte...

Dacă ne e drag de ceva în biserici, mai ales înaintea alegerilor, e politicianul cuvios. Mor credincioșii de dragul lor când îi văd făcând cruci peste cruci de dragul imaginii politice. Da. Nu contează că nu au făcut nimic notabil. Dar când îi vezi că știu măcar să facă o cruce, deja îți crește încrederea în ei. Au fond bun băieții, politica îi strică – se știe. I-a stricat pe toți. Unul n-a rămas întreg.

Duminică, la unison, pesediștii și liberalii se vor ruga să le dea Dumnezeu subprefect. Unii au pretenții, vor să fie cu fustă, alții, mai cu frică de femei care se vor șefe,  vor orice subprefect, numai fustă să nu aibă.

Numele Floarei Gaftone a fost aruncat în presă cu bucurie chiar joi, de surse pesediste. Buuun! Impresia generală imediată a fost că băieții au găsit soluția perfectă pentru a i-o lua de pe cap primarului Crețu, căruia i-a mâncat viața, sănătatea și nervii în ultimii ani.

Cică situația susținerii politice în această numire stă tocmai invers. Floare Gaftone ar fi susținută de liberali. Bine, familia Gaftone poate fi susținută de cine vrea că s-au infiltrat prin toate partidele politice. Soțul doamnei secretar al municipiului e în PSD, fiul în PNL și... nășit de nimeni altul decât senatorul Dorin Dobra. Important de menționat că, zilele trecute, Stelian Dolha, co-președinte al PNL a fost văzut pe treptele Primăriei Bistrița către biroul secretarului. Buuuuun.

Și acum, ca să înțelegeți entuziasmul și energia liberalilor în a o numi pe Floare Gaftone subprefect, trebuie să vă explicăm mai întâi cum a ajuns Ovidiu Frenț prefect. Noaptea minții! Liberalii nu aveau printre ei un înalt funcționar public pe care să îl propună, au tot lălăit-o cu propunerea și Radu Moldovan a prins un loc în față la slujba de la Runcu Salvei și i-a șoptit numele lui Frenț vicepremierului Dâncu. Rugăciunea fierbinte a prins și Frenț s-a trezit mare prefect. Numai că nu au zis pesediștii rugăciunea până la capăt dacă acum lui Frenț îi tremură cămașa de groază că ar putea-o avea pe Floare subprefect. Doi ca el mănâncă la micul dejun după ce s-a antrenat ani la rând cu primarul.

Dar, liberalii mai au un motiv (dincolo de cel că nu-și pot permite să piardă și postul de subprefect) să le-o bage pesediștilor pe Floare Gaftone în Prefectură. E ca și cum le-ar băga mortul în casă. Păi cum le strică Gaftone jocurile pesediștilor din această funcție, n-o poate face nimeni. La ce antrenament are pe contre, îi face să plângă o dată pe zi.

Pesediștii, cei care nu au mințile la ei, se roagă ca Gaftone să ajungă subprefect ca să-l salveze pe Crețu de o pacoste. Alți liberali cică ar trage sforile să fie numit subprefect Terente Ciui de la Pensii. Acum, Dumnezeu cu mila! Doamne, dă-le după cum merită!

Miercuri cică ar fi ziua în care vom ști numele noului subprefect și vom afla dacă are sau nu fustă.

4209 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro