Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  6 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015ZVONOTECĂ: Iz de revoltă la Liviu Rebreanu

30/10/2015 11:37:37 BISTRIȚEL  
Reabilitările care vor începe în curând la Colegiul Liviu Rebreanu se pare că atrag nemulțumirile părinților adolescenților din clasa a XII-a și a XI-a, secția germană.

Din lipsă de spațiu, se pare că direcțiunea le-a propus celor două clase să învețe în acest an școlar în Liceul Sanitar, însă cei în cauză s-au arătat nemulțumiți pentru că, spun ei, nu vor să renunțe la mândria de a intra pe poarta unui colegiu la care au intrat cu mari eforturi. De asemenea, confortul noilor clase nu se compară cu cele din clădirea-mamă.

Nemulțumirile apar și din partea profesorilor întrucât mutarea elevilor într-o altă locație le aduce probleme. Teoretic, aceștia nu ar avea voie să scoată cataloagele din incinta colegiului, lucru ce i-ar îndemna pe elevi să lipsească de la ore, întrucât absențele nu se vor putea trece în timp util. De asemenea, pauza de 5 minute nu este suficientă pentru cadrele didactice care trebuie să parcurgă distanța între cele două unități de învățământ pentru a le preda elevilor. 

Pauza de 5 minute este un lucru obișnuit pentru elevii colegiului care abia apucă să mănânce în pauza mare, care la ei durează 10 minute. 

În zilele ce urmează elevii așteaptă să vadă dacă discuțiile purtate în trio-ul direcțiune-profesori-părinți au avut efect sau într-adevăr de luni vor intra pe poarta Liceului Sanitar pentru a participa la cursuri.

3949 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2020 Bistrițeanul.ro