Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  54 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



ZVONOTECA: Flacăra violet trăznește în PP-DD, partidul cu doi șefi, unul cu mapa, altul cu banii

15/06/2012 12:28:58 BISTRITEL  
Funcțiile, parvenirea și banii bagă zâzanie în PP-DD, partidul care la Bistrița are acum doi șefi. Unul cu mapa, altul cu banii. Amândoi negociază de zor cu USL și PD-L funcții. De negociat s-ar negocia, dar negociatorii nu știu care șef mov e valabil.

Luat în tren în ultimul minut de PP-DD după ce ușa celorlalte partide i s-a trântit în nas, Ungur a intrat în cărți la Primăria Bistrița din partea partidului mov, PP-DD.

Nici n-a venit ziua alegerilor că flacăra mov a trăznit ață în mijlocul partidului, fulgerul încărcat cu energii negative și pline de reproș lovind dinspre Ungur. Și-a băgat necuratul coada și cu banii a reușit să-i pună cap în cap pe toți. Ungur se credea șef, că deh, ăla care plătește și... dă comanda. A venit ziua alegerilor și flacăra mov a trăznit din nou: eu v-am făcut oameni, eu v-am făcut consilieri, eu negociez!

Și nici nu s-a uscat bine cerneala pe voturi că s-a apucat omul să negocieze. Și ce, tocmai funcția de viceprimar al Bistriței. Și așa, la o masă, retrasă, s-a reînnodat o prietenie veche: Ungur-Vasile Moldovan. Amândoi au rămas fără serviciu după alegeri și au zis că durerea să-i unească și pe dușmanul Crețu să-l zdrobească. Au calculat ei că dacă s-ar uni ar reuși să facă majoritate la municipiu și s-ar așeza amândoi, de mânuță, pe câte-un scaun de viceprimar. Chiar dacă tandemul UV (Ungur - Vasile) știe număra banii, nu știe număra voturi și necunoscutele le trec ca voturi valabile. Necunoscutele sunt în zona verde, ungurii și ecologiștii. La matematica lor, 6+2=11.

Negocierile răniților din alegeri l-au exclus pe Todea, care, mai înțelept, știe că are de rezolvat și necunoscutele. Todea s-a dus și el la negocieri, dar cică ar trage către USL, unde și alipirea UDMR și PER e mai probabilă - ar fi caractere mai asemănătoare, iar omului mov nu-i place să joace pe cărți necâștigătoare că doar nu s-a băgat în politică să piardă pe mâna altora.

Și aici își vârâ necuratul coada. De negociat, au negociat doi. Unul urlă cui îl mai ascultă la partid că a dat banii și cine plătește și pune condiții, iar Todea are actele în mapă. Și cu actele ar putea face multe. Cum ar fi să-i retragă sprijinul politic celui care sub umbrela partidului și-a făcut campanie personală și a mai tras voturi de la partid ca să-și atingă visul de primar. Dacă îi retrage sprijinul politic, Ungur nu mai e validat consilier, ar scăpa partidul de scandal, dar nu și de furia mov și de trădarea imputată de PD-L.

Până se mai ceartă ei care cui a adus voturi și cine a dat banii (Todea strigă că Ungur n-a dat niciun leuț la partid), Ungur mai are de rezolvat o treabă. Să-și recupereze măcar o parte din cei 300.000 de euro pe care zice că i-a băgat în campanie. Cică ar cere bani de la ăia pe care i-a făcut oameni și i-a băgat în consilii, dar cum n-ar fi dat pe chitanță, n-are nici ce lua înapoi. Și atunci, zice-se ar fi dispus să-și dea votul din consiliul local pe bani. Iar ofertanți ar fi, numai că nu știu unde să direcționeze suma: la Todea sau la Ungur. Că dacă șeful cu mapa îi face felul, așa cum i-a promis, rămân și cu banii dați și fără vot. Să decidă flacăra mov și la prima ședință de consiliul local vom vedea cine învinge: mapa sau banii?!

Până atunci Ungur termină de citit cartea cu poze și sună sus, la șeful ăl mare, DD, să-l așeze cu botu' pe labe pe Todea. Păi cine i-a dat de mâncare șefului fără dinți și l-a cazat la Bistrița? Todea sau el?!

5648 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro