Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  88 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



ZVONOTECĂ: Când i se scoală lui Coruțiu, apa din Colibița scade

14/10/2015 16:22:29 BISTRIȚEL  
Ce înseamnă, dom’le, să fii potent în ziua de astăzi...Dacă ai cu ce, cu cine se găsește, dacă pregătești Apele cum trebuie...Unii sunt atât de potenți că atunci când li se scoală, dintr-o manevră scurtă coboară apa în Colibița și pot să se dea cu bascula prin lac. Da poate oricine de-ăstea?! NU!

Săptămâna trecută, Bistrițeanul.ro scria un articol în care arăta că omul de afaceri Vasile Coruțiu a fost prins cu raba în lacul de la Colibița (citește-l AICI), după ce în prealabil a fost pârât la Garda de Mediu și Apele Române de cei de la Casa de Investiții Alianța. Gurile rele vorbesc că la mijloc ar fi un conflict de interese și de afaceri între cei doi poli de putere financiară. Cei de la Casa Alianța (care au construit blocul în care la parter și-a cumpărat sediu ITM) se pregătesc de investiții serioase la Colibița și cică vor să-și extindă domeniul. Vasile Coruțiu, mai potent financiar și în relații, a pus în zonă de-un imperiu. Se știe că nimic în zonă nu mișcă fără aprobarea sau dezaprobarea lui. Nu-i place celebritatea și acționează din umbră mai tot timpul, învârtind marionetele cu funcții pe degete.

În imperiu, Coruțiu avea nevoie de-o peninsulă care să ofere cale de acces către unul dintre domenii. Și s-a pus pe treabă, a băgat 100 de tone de pământ în lac pentru a face un drum. A omis doar că prin acțiunea sa a blocat calea de acces spre lac de pe domeniile Alianța. Oameni cu carte, cei de la Alianța nu s-au lăsat și s-au pus pe scris reclamații. Deocamdată, cu tot cu reclamații, drumul rezistă. Și s-ar putea să nu aibă nimeni tupeul să-i ceară lui Coruțiu să scoată cele 100 de tone de pământ din lac. Și dacă facem un calcul, cu niște amenzi mici, mititele (le-a fost rușine la unii să dea amenzi mai mari la așa om mare), omul a rezolvat o problemă grea, iar în costul investiției cel mai probabil a luat în calcul și amenzile și circul, dar și faptul că nimeni nu ar avea cum să-l oblige să scoată pământul – poate fi periculos, nu?! Cu raba intri în lac, dar cu excavatorul mai greu :D.  

Tot gurile rele vorbesc că omul de afaceri ar avea atâta influență încât, pentru a intra cu bascula prin lac a reușit printr-o manevră să-i convingă pe băieții de la Cluj care lucrează din când în când la baraj să dea drumul la apă. Tare, Coruțiu, nu?!

Pe de altă parte, Coruțiu n-o fi vreun înger, dar nu e nici primul care bagă pământ în lacul de la Colibița să-și facă acces spre domeniu sau să-și mărească proprietatea. Alții au închis mici golfuri cu zeci de tone de pământ băgate în lac pe care apoi au ridicat piscine, spații verzi, etc. Și ei „poate” că „e și ei” potenți mai mici sau mai mari, iar niciunul până acum n-a făcut scandal că așa funcționa Omerta.

Până s-au ciocnit interesele și au ieșit scântei pe lac...La Apele Române nu se simte nimeni și Colibița, înainte de toate, e a cui vrea și are mai multă influență!

7962 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro