Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  54 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



ZVONOTECĂ: Blestemele lui Coruțiu lovesc Casa Alianța. O lucrare de-a lor riscă să izoleze jumate Colibița

22/10/2015 18:37:29 BISTRIȚEL  
Dumnezeu nu bate cu bota – și-o fi zis Coruțiu în barbă astăzi. Și nici nu rămâne dator. După ce Casa Alianța l-a reclamat că a băgat pământ în lac, aceștia au comis-o mai grav decât Coruțiu! Au surpat cu o lucrare de-a lor drumul județean, iar situația e extrem de gravă! Drumul se surpă de la o oră la alta! Bravos, națiune!

Dacă se dă cumva drumul la reclamații în Colibița, ne distrăm zece ani fără pauză! Omerta nu mai funcționează și dacă încep să se dea în gât unii pe alții, e bai! Face statul bani din amenzi de mai face un lac de acumulare!

Vă reamintim că, recent, Casa Alianța l-a reclamat pe omul de afaceri Vasile Coruțiu (proprietarul complexului Fisherman`s) că ar fi băgat fără drept 100 de tone de pământ în lacul Colibița pentru a întări un drum. Citește aici mai multe: Dacă unii n-au voie să se plimbe nici cu barca pe lacul Colibița, Vasile Coruțiu se plimbă cu raba și-și face peninsulă fără autorizații și avize

A venit imediat Garda de Mediu, Apele Române, polițiștii și l-au ars pe Coruțiu unde-l doare mai rău: la buzunare, pe persoană fizică.

Cel mai probabil, Coruțiu a ridicat ochii spre cer și s-a plâns că nu-i drept, că nici ăia de la Casa Alianța nu sunt sfinți. Și i-a pălit blestemul! Au lucrat la un gard atât de bine că drumul județean din Colibița a luat-o la vale, iar astăzi reporterii Bistrițeanul.ro au fost chemați în zonă de localnicii disperați că dacă se surpă drumul rămân izolați, cu tot cu turiști. Citește aici materialul scris de reporterii Bistrițeanul.ro astăzi: FOTO: Încă o porțiune din drumul spre Colibița o ia la vale după ce proprietarii unui teren au săpat pentru un gard

Situația este însă mult mai gravă decât pare. Din informațiile noastre, de la o oră la alta, drumul se rupe tot mai tare și mai devreme sau mai târziu jumate din Colibița chiar riscă să rămână izolată dacă nu se iau URGENT măsuri. Asta dacă vom avea norocul să nu avem victime într-o mașină care să aibă ghinionul să-i dispară drumul exact când trece pe acolo.

Starea drumului se complică și din cauza traficului greu din zonă, zeci de mașini de mare tonaj tranzitând acel drum zilnic. Deși tonajul maxim acceptat este de 8,5 tone pe acest drum, restricția nu se respectă – dar asta n-a verificat nimeni niciodată.

Bine, pe de altă parte, știind iubirea dintre Coruțiu și Casa Alianța, putem jura că, deștept cum e, Coruțiu a comandat 100 de rabe de pământ numai așa să circule pe drumul ăla și să se ducă naibii mai repede la vale, să vadă și Casa Alianța cum e să ai toate instituțiile de control pe cap și să dai bani pe amenzi.

Și uite așa, până să ne apucăm de turism în Colibița, rămânem fără drum și cu lacul îngustat de proprietarii avizi de teren. 

6409 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro