Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  15 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Zona centrală a orașului Beclean, în continuă modernizare!

14/10/2014 08:29:43 Iulia STUPINEAN  
În cadrul proiectului amplu de modernizare a zonei centrale a Becleanului, zilele acestea va fi desemnat constructorul care se va ocupa de reabilitarea parcului. În paralel, se amenajează noi parcări și borduri, toate pentru a schimba radical peisajul din centrul orașului.

Odată cu construirea noului sediu administrativ al Primăriei Beclean, toată zona centrală a orașului intră într-un program amplu de modificare și reamenajare. Acest concept de reconstruire a centrului orașului Beclean include și toate străzile adiacente.

Astfel, va intra în lucru zona de lângă restaurantul Bachus, fântâna arteziană care va fi reabiliată și modernizată, biserica reformată, zona din jurul Catedralei Ortodoxe și Parcul Central unde se vor amenaja locuri de joacă pentru copii complet regândite, se vor crea noi spații verzi și amenajări peisagistice irigate, se vor realiza alei și piste pentru biciclete.

Cât privește modernizarea parcului, edilul Nicolae Modovan anunță că zilele trecute a fost scoasă la licitație lucrarea de modernizare a acestuia, execuția urmând să fie realizată pe tot parcursul anului 2015. De asemenea, în această perioadă se lucrează la amenjarea de noi parcări și borduri Strada Gării și în zona parcului.

„În această perioadă continuăm demerurile pentru o concepție total schimbată a zonei centrale a orașului Beclean. Rezultatele se vor vedea cel mai bine la finele anului 2015, după modernizarea parcului, amenjarea zonei din jurul noului sediu al Primăriei Beclean, realizarea de noi parcări”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan.

Acest proiect amplu de schimbare și modernizare a centrului orașului Beclean este cuprins în Strategia de Dezvoltare pentru perioada 2014–2020 iar demersurile pentru fiecare obiectiv în parte sunt în stadii avansate.

6199 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro