Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  31 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Zeci de președinți ai secțiilor de votare au cerut să fie înlocuiți din funcții

04/06/2016 13:35:30 Raluca NECHITI  
Zeci de președinți și locțiitori ai președinților secțiilor de votare din Bistrița-Năsăud au solicitat înlocuirea din această funcție după tragerea la sorți computerizată. Nu mai puțin de 69 de astfel de solicitări au fost primite la Autoritatea Electorală, din partea celor care au renunțat la această calitate.

10% din președinții și locțiitorii celor 313 secții de votare din Bistrița-Năsăud au renunțat la funcții după tragerea la sorți computerizată.

În total, din cei 626 de președinți și locțiitori, 69 au depus cereri de renunțare, motivele invocate fiind fie de natură medicală fie de natură tehnică sau incompatibilitate, fiind desemnat și membru al biroului de circumscripție și membru al secției de votare. Toți cei 69 de președinți și locțiitori ai acestora au primit acordul de a fi schimbați din aceste funcții, Autoritatea Electorală fiind pregătită cu „rezerve” în caz că și alți președinți vor decide să renunțe... Totuși, Autoritatea Electorală avertizează că cei care renunță trebuie să aibă un motiv întemeiat, în caz contrar se pot aplica amenzi de minim 4.500 de lei.

Anul acesta la tragerea la sorți a președinților și locțiitorilor președinților secțiilor de votare s-a făcut printr-o repartizare computerizată.

3266 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2021 Bistrițeanul.ro