Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  19 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Zece ani de modă românească cu SENSE!

03/10/2017 16:23:26  
Toamna aceasta se împlinesc zece ani de modă românească alături de marca Sense. Pe lângă surprizele pe care le vei descoperi în magazinele brandului românesc pe tot parcursul sezonului, noua colecție Sense îți aduce foarte multe noutăți.

Sub conducerea creativă a designerului Andreea Tincu, colecțiile capsulă îți vor fi prezentate gradat, în fiecare săptămână fiind lansate modele noi, într-o gamă generoasă de mărimi.

 

Gândite pentru a alcătui o garderobă perfectă, ținutele Sense au un design creativ, iar paleta coloristică este foarte diversificată, de la piese uni la imprimeuri, în nuanțe calde de muștar, portocaliu sau grena, dar și în variante mai reci de griuri, combinate cu verde și albastru. Țesăturile utilizate sunt de calitate superioară, fiind importate de la firme cu tradiție din Italia, Spania sau Franța.

 

Bluza este o piesă foarte importantă în orice garderobă. Aceasta trebuie să fie chic, dar și confortabilă. Acest principiu este reflectat întocmai în creațiile designerului Andreea Tincu. Gama de bluze este vastă: vei descoperi modele din mătase, jersey sau vâscoză, imprimate cu flori sau cu motive goemetrice, dar și piese într-o singură culoare, uni.

 

Pentru serviciu, excelente sunt și cămășile din bumbac cu elasten, într-o cromatică potrivită office: albe, roz pudrat, bleu. În completarea ținutei poți opta pentru pantaloni sau fuste, gândite special pentru a fi combinate cu ușurință din punct de vedere cromatic și stilistic.

 

Colecția Sense toamnă-iarnă 2017/2018 înglobează o varietate de tricotaje realizate în fabrica Smirodava, o fabrică cu tradiție, cu activitate neîntreruptă din anul 1977. Firele folosite sunt excelente calitativ, multe dintre ele având lână și cashmir în compoziție. Andreea Tincu a desenat rochii tricotate, uni sau cu accente vesle, colorate, care îți luminează tenul și îți vor da o stare de bine. Poartă rochiile cu cizme lungi, mulate, în tendințele internaționale ale noului sezon.

 

La debutul sezonului rece paltoanele vor fi aliatele tale de nădejde. Țesăturile din lână te vor proteja de temperaturile scăzute, iar formele retro-elegante îți vor evidenția silueta.

 

Rochia ocupă un loc special în colecția brandului, astfel că îți vei găsi cu ușurință modelul preferat, potrivit atât pentru serviciu, cât și pentru timpul liber. Poți opta pentru rochii uni, cu linii curate, impecabil trasate sau varianta mai casual, de rochie imprimată, într=o cromatică perfect adaptată noului sezon.

 

Urmărește în această toamnă site-ul Sense www.fashionsense.ro și vei descoperi noutăți care îți vor aduce un plus de creativitate și design pentru o toamnă cu adevărat specială.

 

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro