Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  25 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



ZBOR în jurul lumii! Bârgăuanca Angie Cobuț a lăsat cratițele, pentru aventura vieții sale

20/01/2018 11:11:42 Ioana BRADEA  
Angie Cobuț, concurenta de pe Valea Bârgăului care făcea senzație anul trecut, în emisiunea culinară „Chefi la Cuțite” – ne surprinde încă de la începutul anului, cu o nouă provocare pe care vrea s-o ducă la bun sfârșit. A lăsat baltă cratițele și bucătăria și își ia lumea-n cap:

Angie Cobuț, frumoasa de pe Valea Bârgăului care a participat anul trecut la celebra emisiune Chefi la Cuțite, ajungând până în semifinală, și-a anunțat deja prietenii că are de gând să-și ia lumea în cap. Provocarea este cât se poate de serioasă: împreună cu un nepot de-al său stabilit în Anglia, Angie Cobuț vrea să facă înconjurul lumii.

Acesta este nepotul meu, Florin Bălan! Ne îmbarcăm într-o aventură înconjurul lumii. Urați-ne noroc, iar noi vă vom oferi un canal de Youtube unde puteți urmări cât de amuzant, interesant și ieftin se poate face înconjurul pământului!”, a anunțat Angie pe pagina sa de socializare.

Iar prietenii s-au grăbit s-o felicite în zeci de comentarii și să-i ureze succes în noua aventură. „Veți rămâne în istoria Bârgăului! Bunul Dumnezeu să vă însoțească pas cu pas, aveți grijă de voi și bucurați-vă de fiecare moment din această frumoasă călătorie! Meritați la întoarcere o Statuie... în Prundu Bîrgăului!”, a încurajat-o unul dintre prietenii artistei.

Am început deja călătoria în jurul lumii! În principal mergem cu avionul, dar vrem să încercăm o tură și cu cel mai rapid tren din lume, autobuze, mașini, vom folosi cam ce vom avea la dispoziție. Am pornit din Alicante, am trecut prin Londra, acum suntem în Singapore. Urmează Vietnam, Tailanda, Japonia, Hawaii, Honolulu, San Francisco și posibil Canada. Acestea sunt sigure, avem deja vizele și biletele de avioane confirmate, apoi în fiecare țară vom încerca să vizităm orașe și locuri interesante... Depinde cum vor decurge lucrurile la fața locului... Surprize pot să apară oricând și pe drum! Poate reușim să adăugăm ceva destinații în plus...!”, a povestit Angie Cobuț pentru Bistrițeanul.ro.

Angie Cobuț a absolvit Liceul „Radu Petrescu” din Prundu Bârgăului şi Universitatea Babeş-Bolyai, s-a stabilit în Spania, în Alicante de ani de zile, studiind și la Universitatea Alcala de Henares din Madrid.

VIDEO: Chefii la cuţite au rămas fără cuvinte. Angie Cobut a făcut senzaţie cu dezinvoltura şi râsul ei molipsitor: Să ne probăluim înainte...!

VIDEO: Bârgăuanca Angie Cobuţ a părăsit, cu ochii în lacrimi, competiţia „Chefi la Cuţite”

VIDEO: Spionaj culinar, nervi încordaţi la maximum, tensiune cruntă. Bistriţeanca – salvată de un ou...!

FOTO: Război total în bucătărie. Fluturii mov tatuaţi pe spate i-au adus noroc

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro