Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  46 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



WONDERLAND: Radu Moldovan, președintele care îți îndeplinește visele din copilărie!

29/03/2016 18:38:06 BISTRIȚEL  
Cine a fost șoim al patriei sau pionier și nu recunoaște astăzi că a visat, copil fiind, să planteze un copăcel al prieteniei în China – minte! Minte cu tupeu și nu vrea să recunoască ce vise frumoase ne îndeplinește astăzi președintele județului – Radu Moldovan. Păi se poate?! Nu vedem meritele nici acolo unde sunt?

Se umple planeta de copăcei plantați de politicieni! Un entuziasm la plantat, ceva ce nu s-a mai văzut. S-ar părea că anul acesta campania electorală începe simbolic cu plantarea unui pom, să acopere probabil dezinteresul pe care l-au avut politicienii, indiferent de culoare, atunci când, sub ochii lor, pădurile României au fost rase.

Dar, niciun copăcel nu stă în fața celui plantat de președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan. Aici simbolistică! Aici vise frumoase împlinite! Hai, fiți sinceri și recunoașteți că de mici, de când erați șoimii patriei, ați visat să plantați un pomuleț al prieteniei în China. Știm, nu ați putut. Nu poate oricine. Dar ați visat mult la asta... Și uite că visul vostru a fost împlinit fix de președintele județului. Ce om bun, ce suflet de ecologist prietenos zace în el. Într-un moment solemn și emoționant, a plantat el pentru voi pomul prieteniei în China: „Pentru a marca acest moment important pentru Județul Bistrița-Năsăud și pentru Provincia Hunan, Președintele Consiliului Județean, Domnul Emil Radu Moldovan și Vice-Guvernatorul Provinciei Hunan, Domnul Chen Xiangqun au plantat în parcul Songya din Capitala Provinciei, orașul Changsha, un „Pom al prieteniei între Județul Bistrița-Năsăud și Provincia Hunan, între China și România.” Tot comunicatul de presă, la fel de emoționant, îl puteți citi AICI. Merită!

Doamne, ce bucurie! Ce vis împlinit! Toți cei care au visat să planteze un pom al prieteniei în China sunt acum împăcați, au visul din copilărie împlinit și de către cine?! De însuși președintele Consiliului Județean. Ce om! Ce forță! Și fix în China, nu ca amărâtul de Ogâgău – în Sîngeorz-Băi – orașul-stațiune moartă.

Nu știm exact ce ne va aduce nouă pomulețul, dar numai de bine poate să fie. Nu are cum să fie de rău! Nu are cum...

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro