Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  74 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Vremea instabilă a dat peste cap încasările la Băile Figa!

09/07/2013 15:34:39 Iulia STUPINEAN  
Deși Băile Figa și-au deschis larg porțile în acest sezon estival încă de la 1 iunie, turiștii nu s-au mai îngrămădit ca și anul trecut! Asta datorită vremii instabile și a ploilor care s-au menținut în județul Bistrița-Năsăud și care, inevitabil, au afectat încasările: doar 150.000 de lei până la această dată.

Inaugurat pe data de 25 iunie 2010, Complexul Balnear Băile Figa a atras an de an, mii de turiști dornici de relaxare într-un loc destinat tuturor: tinerilor, copiilor, bunicilor și părinților. Numai anul trecut, în plin sezon estival, peste 60.000 de turiști au trecut pragul Complexului și au îngroșat încasările la bugetul local al orașului Beclean cu peste 1 milion de lei. Vara aceasta însă, chiar dacă serviciile sunt mult extinse la Băile Figa, numărul turiștilor a scăzut simțitor față de aceeași perioadă a anului trecut iar asta datorită vremii instabile și a ploilor frecvente.

„Turismul în România este întotdeauna afectat de vremea instabilă. Așa se întâmplă și în cazul Băilor Figa. Abia acum vremea începe să se mai deschidă și parcă a început să vină lumea. Însă până la această dată, numărul turiștilor care au trecut pragul Complexului a fost vizibil redus față de aceeași perioadă din 2012. Sigur că asta se reflectă și în încasări, care au depășit puțin 150.000 de lei”, mărturisește primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan.

Potrivit lui Moldovan, turiștii care vin în această perioadă la Băile Figa au la dispoziție: bazinul cu apă sărată, plaja extinsă cu și mai multe umbrele și șezlonguri decât anul trecut, bazinul rustic pentru băi de nămol (recomandate în ameliorarea bolilor reumatismale, ale sistemului nervos periferic, ale aparatului locomotor sau chiar afecțiuni ginecologice), lacul sărat “Cerbul”, râul leneș, 5 tobogane, parc de joacă pentru copii (amenajat cu mobilier ecologic din lemn), terenuri de sport cu gazon sintetic – unul pentru fotbal și două pentru tenis și terase la care pot savura băuturi răcoritoare, gustări calde și reci. În interiorul complexului, cei interesați pot opta pentru piscina cu apă dulce, mini bazine jacuzzi, săli de masaj, sală de fitness și cabinet medical. De asemenea, în imediata apropiere a Băilor Figa a fost amenajat un spațiu pentru călărie, în parteneriat cu Herghelia Beclean, destinat amatorilor de echitație.

Pentru toate aceste servicii au fost păstrate tarifele de anul trecut. Taxa de intrare la „Băile Figa” este de 10 lei/ persoană (cu acces gratuit pentru copiii cu vârsta de sub 7 ani) atât pe parcursul săptămânii cât și în weekend, taxa pentru terenul de fotbal este de 30 lei/oră, pentru șezlong exterior se plătește 2 lei/zi, pentru jacuzzi taxa este de 2 lei/20 de minute, pentru saună se achită de asemenea 2 lei/20 minute iar pentru sala de fitness suma stabilită este de 2 lei/oră.

 

Foto: Arhivă

5517 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro