Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  45 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Vrei o masă de Paște bogată și gustoasă? Comandă Coșul cu Produse tradiționale pregătit de Restaurant Casa Doamnelor!

21/03/2018 09:10:47 Flavia DANCIU  
Ai vrea ca masa ta de Paște să fie îmbelșugată și diversificată, dar e prea mult de lucru? Restaurant Casa Doamnelor îți vine în ajutor cu un Coș Tradițional de Paște, plin de bucate gustoase și diversificate. Merită să te lași pe mâna lor! Și asta o spune un cunoscut scriitor și fotograf.

Fostul jurnalist Bogdan Stoica, în prezent cunoscut scriitor și fotograf, a fost zilele trecute la Bistrița și a așternut pe „hârtie” câteva impresii despre Bistrița și gastronomia bistrițeană.

Iată câteva gânduri: „mi-a obosit ficatul de la pălincă și sistemul digestiv de la mâncare (…) Mâncarea de la Bistrița este beyond orice. E ca o formă de tortură. Când crezi că ești cu gura plină de ceva foarte bun, auzi, la bistrițeni, ceva de genul: «mă bucur că-ți place, dar dacă o să mănânci asta în localul X o să vezi că e și mai bună». Păi cum să fie ceva mai bun decât cel mai bun? Plus că-s creativi, amestecă ardeii copți cu brânză, cu zacuscă și cu fasolea bătută de mori mâncând (...) Am mâncat în mai multe locuri din Bistrița, și pot să vă recomand să nu vă duceți la (…) Casa Doamnelor decât dacă aveți în plan să descoperiți că nu știti să gătiți, sau să vă îngrășati grav, sau să aflați că sunteți lăcomia întruchipată.

Ei bine, tocmai pentru că Bogdan Stoica a spus-o, vă puteți pune toată încrederea în Restaurant Țărănesc Casa Doamnelor atunci când vine vorba de pregătirea mesei de Paște.

Angajații acestuia vor pregăti un coș tradițional cu bucate gustoase, care va înfrumuseța masa de Paște și vă va face atât pe voi, cât și pe musafirii voștrii, să vă lingeți pe degete!

Coșul frumos creat din nuiele va conține un platou, de un kilogram, cu de toate, jumătate kilogram salată de boeuf, 500 gr salată de vinete, 300 gr salată de icre, 10 ouă roșii, mai bine de jumătate de kilogram drob de miel, 20 de sarmale, o jumătate de kilogram de șnițele, o jumătate de kilogram de chiftele, un colăcel de casă și un vin.

Iar acest deliciu culinar costă doar 392 de lei.

Grăbește-te și comandă-ți coșul, cu bucate tradiționale și gustoase de Paște, la numerele de telefon 0745268866, 0263235863, direct la Restaurant sau pe pagina de Facebook .

Fii pe pace: cu Restaurant Țărănesc Casa Doamnelor ai în ziua de Paște un adevărat festin!

2937 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro