Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  52 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



VIDEO „Sima Vampirul” le-a promis polițiștilor că după ce iese din pușcărie îi împușcă pe toți. Povestea capturării tâlharului, pas cu pas

15/07/2016 12:05:40 Bianca SARA  
Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului, când a ajuns la spital, „Sima Vampirul” le-a promis polițiștilor că după ce iese din pușcărie îi împușcă pe toți. Tâlharul a tras de două ori cu arma spre Paul Andreica, iar când a încercat a treia oară, glonțul s-ar fi blocat pe țeavă.

Detalii surprinzătoare despre prinderea tâlharului „Sima Vampirul” ies în evidență. Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, procurorul șef-adjunct Angela Sângeorzan, Dorin Sima a încercat să se ascundă la etajul casei din Subcetate care se afla în aceeași curte cu imobilul închiriat de el chiar în ziua în care a fost prins.

Acesta avea asupra sa un pistol cu glonț. După el a intrat în casă comisarul-șef Paul Andreica, iar când s-a apropiat de Sima, acesta a început să tragă în polițist.

„În momentul în care a reușit să îl prindă pe inculpat, acesta a scos pistolul de sub tricou și a executat un foc de armă asupra polițistului, fără să-l nimerească. Imediat, inculpatul a executat un al doilea foc de armă, iar polițistul a reușit să se ferească, însă proiectilul i-a penetrat brațul stâng. Inculpatul a încercat să mai tragă și alte focuri de armă asupra polițistului, însă nu a reușit asta, pentru că glonțul s-a blocat pe țeavă”, a explicat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud.

Fiind împușcat în mână, comisarul-șef Paul Andreica s-a retras, iar Sima a reușit să iasă pe acoperiș, folosindu-se de fereastra de la mansardă. Polițiștii din trupele speciale l-au somat, după care au tras trei focuri de armă, unul dintre proiectile rănindu-l superficial, în zona coapsei drepte. Deși era rănit, Sima a sărit de pe acoperiș într-o curte din spatele casei, încercând să fugă. În cele din urmă, văzându-se încolțit, Sima s-a predat.

Acesta a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, însă nici acolo nu s-a potolit, promițându-le polițiștilor că după ce scapă din pușcărie îi omoară pe toți:

„Acolo, (n.r. la Spitalul Județean de Urgență Bistrița) inculpatul a adresat amenințări organelor de poliție și a afirmat că îi va împușca pe toți după ce va ieși din pușcărie”, a completat procurorul Angela Sângeorzan.

Nu e prima dată când Sima sfidează polițiștii...

„Sima Vampirul” nu se temea de pușcărie și mai ales nu se temea de oamenii legii. Dovadă stă și o întâmplare de la Beclean, petrecută în 2003, când Sima a amenințat cu arma doi polițiști și le-a cerut să se culce la pământ. Acesta jefuise și împușcase în cap de trei ori, cu o armă cu aer comprimat, un taximetrist în Satu Mare. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Deși s-au organizat mai multe filtre pentru a-l prinde pe Sima, acesta a reușit să ajungă până în Bistrița, fiind prins ulterior într-o sală de clasă dintr-o școală din cartierul unde a crescut.

Când a ajuns la Beclean, se pare că Sima i-ar fi amenințat cu arma pe polițiștii de la Rutieră care organizaseră acolo un filtru pentru a-l prinde. După ce le-ar fi cerut polițiștilor să se culce la pământ, Sima și-ar fi continuat drumul cu o mașină, fără a-i răni. 

 

 

 

12181 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro