Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  11 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015VIDEO: Prof. univ. dr. Nicolae Păun: Dorin Dobra este un tânăr de linie din generaţia care va schimba România

04/12/2012 13:54:54  
Prezent la lansarea cărții lui Dorin Dobra, candidatul USL pentru Senat, decanul Facultății de Studii Europene, prof.univ dr. Nicolae Păun, a vorbit atât despre omul Dorin Dobra cât și despre profesorul Dorin Dobra.

„Vreau să vorbesc despre acest tânăr, a cărui carieră i-am urmărit-o cu foarte mult interes, pentru că scrie foarte frumos, pentru că judecă cu extrem de multă maturitate, pentru că este un tânăr de linie dintr-o generaţie pe care eu o iubesc, generaţia care cu certitudine va schimba România. Dorin este unul dintre aceşti tineri care, în Parlamentul României, unde avem atât de multă nevoie de valoare, de verticalitate, de ştiinţă şi cunoştinţă, pot şi vor reuşi să ofere şi celorlalţi din experienţa lor”, a spus prof. Păun.

Nicolae Păun consideră că a venit vremea oamenilor care au un proiect şi care pot face diferenţa pentru România, aşa cum este Dorin Dobra.

„România s-a schimbat la faţă, este o Românie europeană. De această dată, intrăm într-o altă etapă, o etapă care aparţine celor care au un proiect. Aveţi în faţa dumneavoastră un tânăr excepţional, dotat, sobru, manierat, politicos, dar ferm, convingător. Dorin Dobra este profesor al Facultăţii de Studii Europene, este unul dintre intelectualii cu care cu certitudine acest oraş se mândreşte. Este discipolul meu, este un tânăr a cărui carieră politică, ştiinţifică ar trebui să ne aparţină tuturor, pentru că Bistriţa merită o astfel de generaţie şi eu îi doresc succes atât în cariera academică, cât şi în relaţia cu celălalt, pentru că prin manierele şi prin caracterul lui cu certitudine are disponibilitatea pentru a asculta, pentru a rezolva şi pentru a se pune la dispoziţia comunităţii”, a mai spus profesorul Păun.

Biroul de presă

3452 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2021 Bistrițeanul.ro