Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  27 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015VIDEO: O jucărie care să le amintească de Antonia și să-i inspire să facă lucruri bune

24/01/2013 18:48:03 Claudia ANDRON  
Asta au primit președintele Consiliului Județean, subprefectul Ovidiu Frenț, directorul adjunct al Direcției de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud și președintele Colegiului Medicilor. O jucărie pe care s-o așeze în birou și să le amintească în fiecare zi de Antonia, de durerea sa și să-i ajute să îndrepte lucrurile.

Alături de memoriul ”Apel la viață!”, adresat autorităților de către cei care au protestat astăzi în fața Prefecturii împotriva calității serviciilor medicale din Bistrița-Năsăud, reprezentanții statului, ai administrației și ai medicilor au mai primit o păpușă de la organizatori. O păpușă cu care Antonia nu se mai poate juca, dar care așezată pe biroul lor ar putea să-i ajute să ia deciziile bune care să aducă grijă și atenție față de pacienți în spitale, astfel încât niciun copil, tânăr sau adult să nu treacă prin chinurile care le-a îndurat copila de numai 4 ani.

Președintele Consiliului Județean a primit cu lacrimi în ochi păpușica și a promis că o va ține în birou și va face tot ceea ce-i stă în putință pentru a îndrepta lucrurile și nimeni să nu mai sufere, iar calitatea actului medical în Bistrița-Năsăud să fie la nivelul așteptărilor fiecărui pacient. De altfel, pe tot timpul protestului Radu Moldovan a stat între cei adunați în piață și le-a ascultat ”durerea” privind sistemul de sănătate și felul în care au fost tratați în spitale.

Și subprefectul Ovidiu Frenț a primit cu emoție păpușica care îi va aminti atît lui, cât și prefectului Ioan Țintean că există nemulțumiri privind sistemul de sănătate din partea bistrițenilor iar ele trebuie rezolvate, asigurând că ceea ce ține de Instituția Prefectului își va găsi rezolvarea imediată, câțiva primi pași fiind făcuți deja.

Delegația protestatarilor, din care au făcut parte și părinți ai copiilor din Năsăud - colegi de grădiniță ai micuței Antonia, a ajuns după ora 17.00 în Palatul Administrativ unde la discuții îi aștepta alături de prefect și reprezentantul Direcției de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud, dr. Doina Petri, dar și medicul Dănuț Cocoi, președintele Colegiului Medicilor Bistrița-Năsăud. Aceștia din urmă au primit și ei memoriul ”Apel la viață!”, dar și păpușica care să le amintească de un protest trist la care s-a ajuns după ce un copil nu a fost diagnosticat și tratat corect de medicii din două spitale din Bistrița-Năsăud, iar după câteva zile de chin a murit pe masa de operație a unui spital din Cluj.

Doctorul Dănuț Cocoi, reprezentantul Colegiului Medicilor, s-a declarat foarte mâhnit de  protestul de astăzi, primul de acest gen în județ și în țară, în care pentru prima dată pacienții se revoltă direct împotriva medicilor și a unui sistem care se dovedește a fi plin de carențe și care produce mai multă durere decât alinare. Cocoi a promis că mâine protestul va ajunge la Colegiul Național al Medicilor, iar păpușica va sta permanent pe masa Comisiei de Jurisdicție care analizează cazurile de malpraxis din Bistrița-Năsăud.

5824 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro