Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  42 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015VIDEO: Nocturnă cu vampir Opus 1, ASTĂZI, la Bistrița!

27/03/2018 08:55:13 Ioana BRADEA  
O serie de crime bizare cu victime selectate din înalta societate. Cine este făptașul? Un justițiar sau un sadic care ucide de plăcere? Finalul este cu totul neașteptat, iar misterul este descifrat într-un târziu de un detectiv cam dubios, întors din Legiunea străină și un polițist veteran, șeful brigăzii criminale. AZI, la Bistrița:

Nocturnă cu vampir Opus 1 – iată un thriller semnat de scriitorul Stelian Tănase, care se citește pe nerăsuflate. Este povestea unei serii de crime. Victimele – personaje din înalta societate. Cine este făptașul? Un justițiar sau un sadic care ucide de plăcere? Finalul este cu totul neașteptat. Misterul este descifrat de un tandem format dintr-un detectiv cam dubios, întors din Legiunea străină, Ticu Naum, și un polițist veteran, șeful brigăzii criminale, Iorgu Arsene. Acțiunea se petrece – ca în orice thriller care se respectă – într-un oraș crepuscular: Bucureștiul în epoca post-industrială, decăzut, haotic, murdar și violent.

Este o lume în care conviețuiesc prostituate, politiști corupți, vagabonzi, interlopi și granguri. În această forfotă se ascunde un asasin. Pe cine va ucide la noapte? Poate că pe tine...!”

Volumul a apărut la sfârșitul anului trecut, iar autorul Stelian Tănase va fi prezent astăzi, 27 martie 2018, de la ora 16:00, la Bistrița.

Vor fi lansate două cărți apărute la Editura RAO, București: „DINASTIA” (despre cei patru Regi ai României), semnată de Stelian Tănase și Elena Vijulie, dar și thrillerul politic „NOCTURNĂ cu VAMPIR OPUS 1”, de Stelian Tănase.

Prezintă: Virgil RAȚIU și Oliv MIRCEA. Moderator: dr. Tiberiu PODANI.

Întâlnirea este organizată de Clubul Monarhiștilor bistrițeni și are loc la Casa Cărții „N. Steinhardt” din Piața Mihai Eminescu nr. 4-5, urmând să fie completată de o sesiune de autografe.

1508 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro