Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  46 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Video: Gânduri pentru 2018, de la bistrițenii noștri „spanioli”!

31/12/2017 16:22:45  
De la peste 3.000 de kilometri de burgul nostru drag, doi bistrițeni se gândesc la cei rămași acasă și le transmit toată dragostea lor. Mesaj de la Roxana Lorincz și Marius Lucian Pop, din Chinchon (Spania):

Pe Roxana și Lucian i-am întâlnit în apropiere de Madrid, la mai puțin de 50 km, în orașul Chinchon, din Comunidad de Madrid – cea mai mare și mai importantă aglomerare urbană din Spania. Am discutat multe cu ei. Le-am luat un interviu mult mai amplu. Acesta, plus un interesant reportaj de călătorie, le veți citi în tihnă, luna viitoare.

Firește, cei doi au insistat, chiar dacă nu explicit, ca urările și gândurile lor de bine către cei de acasă, către România, să „plece” cât mai repede. Să „zboare”, dacă s-ar putea, spre a ajunge acum la voi, la cumpăna dintre ani.

De aceea, dragi bistrițeni, vă trimit această primă corespondență... telegrafică. Nu știu cât vă va influența, dar e bine să rețineți că și aici, la peste 3.000 de kilometri de burgul nostru drag, sunt conaționali de-ai noștri care se gândesc la voi și vă iubesc.

Iată așadar, ce vă transmit Roxana Lorincz și Marius Lucian Pop, din Chinchon, Spania:

Mircea Seleușan-Bătrânu

3141 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro