Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  55 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



VIDEO/FOTO: Domnița Larisa a devenit a opta domniță a Bistriței Medievale

26/06/2017 00:16:36 Raluca NECHITI  
Șapte dintre cele mai frumoase domnițe din cetate s-au întrecut timp de două zile în măiestrie, creativitate și iscusință și în cele din urmă juriul a reușit să stabilească care este Domnița Bistriței pentru anul 2017.

Încă din 2009 cele mai frumoase, pricepute și talentate domnițe din ținutul Nösnerland încearcă să câștige titlul de Domnița Bistriței. Cu excepția anului trecut, când Serbările Bistriței Medievale au împlinit 10 ani și a fost o ediție specială, an de an fetele frumoase din ținut încearcă să convingă publicul și juriul că merită să devină pentru un an de zile Domnița Cetății.

În această seară în jurul reușit să desemneze cea mai pricepută și frumoasă domniță din cetate, după ce cele șapte participante au fost supuse timp de două zile unor probe care de care mai deosebite, menite să le pună în valoare talentele și frumusețea.

Concursul s-a încheiat cu o probă de memorie, destul de complicată pentru tinerele domnițe, care nu au reușit să rețină versurile unui cântec medieval cu care cavalerul Hartmann a încercat să le pună în dificultate. Fetele și-au arătat priceperea și în dansul medieval și, în cele din urmă, după ce publicul și juriul a deliberat deciziile au fost anunțatate înainte de închierea festivalului.

Toate cele șapte domnițe au primit titluri nobiliare, preferata publicului fiind domnița Andreea, o tânără de 16 ani. Dintre cele șapte domnițe care au urcat pe scenă - Domnița Cristiana, Domnița Daria, Domnița Nicol, Domnița Maria, Domnița Carla, Domnița Andreea și Domnița Larisa, cea care a reușit să convingă juriul că merită să fie câștigătoare a fost Domnița Larisa.

“Prefer să-mi petrec timpul liber în aer liber, în natură și iubesc să îmi ajut familia cu treburile casnice. Mă bucur să mă aflu din nou în fața unui public și a unui juriu atât de minunat iar venirea mea la acest concurs o privesc ca pe oportunitate, fiind un moment de neuitat pentru mine și totodată o experiență pe care nu cred că o voi mai putea trăi vreodată” a le-a spus Domința Larisa celor prezenți.

27192 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro