Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  43 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015VIDEO: Din strana unei biserici din Bistriţa, pe culmile gloriei la Antena 1

07/10/2016 00:26:26 Ioana BRADEA  
Un hit, un moment genial și o răsplată pe măsură. Cristian Moldovan din Bistriţa, elev la Liceul de Muzică „Tudor Jarda” a fost asemenea creatorului piesei în vremurile sale de glorie, iar unul dintre jurați a fost atât de impresionat, încât a făcut gestul suprem: l-a propulsat direct în finală.

Mă tot ducea bunicul la biserică, dar după ce am intrat la şcoală, n-am mai avut timp de biserică. Am fost ocupat cu muzica. Pe la 13 ani am început să relaţionez din nou cu biserica, în modul serios al cuvântului. Am învăţat toate cântările pas cu pas, într-un an. Pentru că am fost ambiţios”, a povestit zâmbind Cristian Moldovan celor de la Antena 1, astă seară, în emisiunea Next Star.

Juraţii l-au privit cu neîncredere şi scepticism, aflând că tânărul a cântat muzică bisericească şi că studiază muzica clasică.

Însă de îndată ce a început să cânte, juraţii au rămas muţi de uimire în faţa vocii tânărului interpret şi a atitudinii sale.

Cristian Moldovan este elev la Liceul de muzică „Tudor Jarda” din Bistriţa şi este al treilea bistriţean calificat direct în finală. Cristian i-a uluit pe juraţi interpretând un celebru blues al lui James Brown, This is a men’s world, iar unul dintre ei – Dorian Popa – i-a oferit băiatului din Bistriţa trofeul Golden Star care l-a propulsat pe Cristian direct în finală.

Cât de frumos a cântat Cristian Moldovan – puteţi să ascultaţi chiar AICI.

24118 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2023 Bistrițeanul.ro