Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  14 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015VIDEO: Cu 462.000 de euro CeTin a fost modernizat! VEZI cum arată acum

24/12/2015 11:56:32 Andreea BOJOR  
Recepţia lucrărilor a fost făcută deja, iar primarul Ovidiu Creţu este foarte mulţumit de cum a fost transformată clădirea, care era o adevărată ruină înainte de începerea lucrărilor. De luna viitoare la CeTin vor începe cursurile, iar elevii care vor merge acolo se vor putea bucura de cele mai bune condiţii.

„O clădire veche în care a funcționat CeTin cu rezultate foarte bune a fost reabilitată. În prima etapă ni s-a respins acest proiect pentru că la data depunerii cererii existau niște asociații acolo care aveau clauză că atunci când încep lucrările eliberează spațiul în 48 de ore. Nu ni s-a permis așa, ni s-a spus că trebuie să fie liber spațiul. Ne-am judecat cu ministerul și am câștigat, sentința i-a obligat să încheie contractul de finanțare cu noi. În iulie 2014 am semnat contractul de execuție a lucrărilor, care sunt finalizate. Am făcut recepția lor, mai sunt câteva elemente care trebuie retușate, dar este o lucrare de calitate, ce ne creează condiții deosebite pentru activitățile CeTin. Valoarea proiectului este de 79 la sută din cea inițială de 585.157 euro. ", a declarat astăzi la o conferinţă de presă primarul Ovidiu Creţu. 

Pentru reabilitarea și modernizarea Centrului Comunitar pentru Tineret, situat pe strada Liviu Rebreanu, la numărul 18, primăria Bistrița a reușit să acceseze o finanțare europeană de 2,5 milioane de lei. Valoarea contractului de execuție este de aproape 2 milioane de lei și este realizată de InstNistor SRL și Dimex 2000 Company SRL. 

La clădirea situată pe pietonalul Liviu Rebreanu au fost prevăzute lucrări de consolidare a fundaţiilor, a şarpantei şi planşeului de lemn, consolidarea pereţilor, refacerea faţadelor, amenajări exterioare şi interioare, amenajarea curţii interioare şi plantare de copaci, refacerea instalaţiilor şi a reţelelor de utilităţi.

Primarul Ovidiu Creţu estimează că la mijlocul lunii ianuarie, dacă totul va decurge conform planului, activităţile de la CeTin vor fi reluate.

3300 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2020 Bistrițeanul.ro