Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  57 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015VIDEO: Bistrița învinge Rusia și organizează Campionatul Mondial de Culturism și Fitness! Legenda-vie Rafael Santoja, în orașul nostru!

10/11/2017 14:14:54 Ana ȘTEFĂNEL  
Weekendul acesta se scrie istorie în Bistrița. Peste 500 de sportivi din 56 de țări participă la Campionatul Mondial de Culturism și Fitness. Președintele Federației Internaționale de Culturism și Fitness Rafael Santoja a ajuns în orașul nostru!

Rusia, Portugalia, Columbia sunt doar câteva dintre țările care s-au „bătut” cu România pentru organizarea Campionatului Mondial de Culturism și Fitness. Dacă în anii trecuți evenimentul sportiv a avut loc în Republica Dominicană sau El Salvador, anul acesta... surpriză! - chiar la Bistrița.

„Anul trecut în Republica Dominicană, acum doi ani în El Salvador, anul viitor în Buenos Aires, deci Bistrița chiar este în momentul de față într-o galerie foarte frumoasă și de asemenea, mă bucur că astăzi, împreună cu dumneavoastră și domnul președinte Santoja suntem la al treilea record mondial”, a declarat președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, referindu-se la faptul că la această competiție se înregistrează un record de participanți, peste cinci sute.

„Federația Română de Culturism și Fitness este una dintre cele mai active federații naționale. Suntem aici pentru că, congresul federației internaționale a fost de acord ca acest campionat să fie organizat aici. Am avut alte patru orașe care au dorit să organizeze campionatul. Comitetul a făcut o analiză, vizând mai multe aspecte: facilitățile, relația federației cu autoritățile, popularitatea sportului în țară și comitetul a fost Bistrița. Rusia a cerut să organizeze campionatul, Columbia și Portugalia”, a explicat președintele Federației Internaționale de Culturim și Fitness Rafael Santoja, o personalitate marcantă în acest sport.

Mâine va începe competiția de la ora 10, iar la 17:30 va avea loc parada loturilor naționale din cele 56 de țări. Duminică sunt așteptați ministrul Tineretului și Sportului Marius Dunca și președintele COSR, Mihai Covaliu.

Bistrița are doi reprezentanți în lotul României, Vlad Bozomală și Sebastian Dura.

 

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro