Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  56 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



VIDEO: Am votat 6 şi trimitem 8 parlamentari la Bucureşti! AFLĂ cu ce gânduri pleacă

15/12/2012 15:09:23 Andreea BOJOR  
Membrii noii structuri a Parlamentului României din Bistrița-Năsăud, aleşi în urma scrutinului din 9 decembrie, au intrat astăzi în posesia mult râvnitelor certificate de "aleşi ai neamului". Bistriţa-Năsăud este reprezentată în Parlament de cinci deputaţi şi trei senatori, deși s-a votat pentru reprezentanți în șase colegii.

Mult aşteptatul moment pentru noii parlamentari de Bistriţa-Năsăud a sosit! Aceştia şi-au primit astăzi certificatele care le atestă calitatea de aleşi în Camera deputaţilor şi Senat.

În următorii patru ani, bistriţenii vor fi reprezentaţi în Camera Deputaţilor de Doina Pană (Colegiul 1), Daniel Suciu (Colegiul 2), Ioan Oltean (Colegiul 3), Stelian Dolha (Colegiul 4) şi Mircea Grosaru (tot Colegiul 2). Senatori de Bistriţa-Năsăud vor fi în acest mandat Dorin Dobra (Colegiul 1), iar în Colegiul 2 vom avea doi senatori, pe Ioan Deneş şi Cristian Florian.

Însoţiţi de colegii de partid şi de cei care i-au ajutat în campanie noii parlamentari de Bistriţa-Năsăud şi-au primit astăzi certificatele care le atestă calitatea de deputaţi şi senatori.

Vădit emoţionaţi şi fericiţi fiecare a ţinut să precizeze că va reprezenta cu mândrie Bistriţa-Năsăud în Parlament şi că nu va trăda încrederea pe care bistriţenii au avut-o atunci când i-au votat.

"Îmi iau rămas bun cu nostalgie de la acest loc (n.red. scaunul din Consiliul Judeţan) unde în ultimii cinci ani m-am făcut cunoscut. Mulţumesc pentru încrederea acordată. Vreau să urez tuturor un an cât mai bun şi îmi doresc să nu dezamăgim pe absolut nimeni", a declarat emoţionat tânărul deputat Daniel Suciu.

Stelian Dolha, proaspăt ales și el deputat pe Valea Bârgăului, va părăsi Consiliul Judeţean unde din vara acestui an a ocupat un fotoliu de vicepreşedinte. "Eu nu ma despart de Consiliul Judeţean pentru că o să existe o interactivitate între mine ca parlamentar şi instituţie. Îmi doresc un an 2013 cât mai bun, cât mai drept şi pentru locuitorii acestui judeţ în sfârşit s-a spart gheaţa", a declarat Dolha.

Despre responsabilitate a vorbit şi deputatul Doina Pană, prima femeie deputat a Bistriței, care a explicat că "aşteptările oamenilor sunt uriaşe şi nu voi uita nici o secundă că trebuie să îi reprezint cu cinste".

Senatorii bistriţeni au păstrat aceeaşi notă şi au vorbit tot despre resposabilitate şi dorinţa de a nu dezamăgi.

 "Aproape trei mandate am avut în Consiliul Judeţean şi am avut multe de învăţat. Suntem trimişii acestui judeţ în Parlament şi e o mare onoare, dar şi o responsabilitate. Invit toţi parlamentarii din judeţ, chiar şi pe cei din opoziţie, să punem umăr la umăr şi să reprezentăm cu cinste interesele tuturor cetăţenilor", declara Ioan Deneş.

Senatorul Dorin Dobra a ţinut să precizeze că "zeci de mii de speranţe pleacă la Bucureşti cu noi. E în sarcina noastră să aducem un spor de calitate în instituţia în care vom lucra. Simţim încrederea care ne-a fost acordată de cei care ne-au votat şi vrem să le-o întoarcem cu măsură".

 Fost prefect şi actual senator de Bistriţa-Năsăud, Cristian Florian a ţinut să precizeze că şi pentru el noua funcţie pe care o deţine îl determină să fie conştient de responsabilităţile pe care le are faţă de cei pe care îi reprezintă în Parlament.

"Este un moment de mare încărcătură emoţională. Îi felicit pe colegii mei că au reuşit că câştige încrederea alegătorilor. Sper să avem o colaborare bună şi ca mandatul meu să fie unul bun", a spus acesta.

La evenimentul de astăzi a fost prezentă şi Ani Bob, prefectul de Bistriţa-Năsăud, care i-a felicitat pe noii parlamentari şi le-a urat mult succes în noul mandat.

"Am încredere în iniţiativele şi actele normative pe care aceştia le vor promova şi că vor face ca funcţionarea administraţiei să fie una cât mai bună", a declarat Ani Bob.

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro