Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  93 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



VIDEO: Alen Clay David, bistriţeanul care a cântat în Elveţia, Turcia şi chiar Caraibe, a filmat primul său videoclip acasă, în Bistriţa-Năsăud

27/09/2015 13:34:07 Andreea BOJOR  
Unul dintre cei mai interesanţi muzicieni ai Bistriţei, Alen Clay David, a filmat de curând primul său videoclip şi a ales să facă asta în Bistriţa-Năsăud. Piesa este compusă chiar de el, în urmă cu şase ani, pe când se afla în Norvegia. Este mândru de ceea ce a realizat şi speră că videoclipul ce va fi lansat chiar astăzi să aibă succes.

Alen Clay David cântă de când se ştie! Are muzica în minte, suflet şi în sânge. A studiat pianul şi vioara la Şcoala de Muzică din Bistriţa şi ne-a povestit că s-a apucat de cântat încă de la o vârstă fragedă, şase ani. 

Iubeşte şi trăieşte prin muzică, muzica îl inspiră şi pentru el muzica este un stil de viaţă.

„Am cântat în multe locuri, am cântat în Turcia, Elveţia, Austria, Germania şi Norvegia, în Norvegia cel mai mult. Cât am stat acolo, nouă luni pe an, cântam. Anul trecut am cântat în Caraibe, iar acum mă pregătesc să merg din nou acolo să cânt. Voi sta o lună de zile”, ne-a povestit Alen.

Artistul este foarte fericit că de curând a încheiat filmările pentru primul său videoclip. Piesa „Forbidden” a compus-o în urmă cu şase ani, pe când era în Norvegia şi anul acesta a reuşit să filmeze şi viodeoclipul la care visa.

„Eram în Norvegia când am compus această piesă. Terminasem spectacolul, a fost o seară reuşită, cu multă lume. Era trei dimineaţa şi m-am pus la pian să cânt. După ce am cântat pentru spectatori am vrut să cânt şi pentru mine. Am avut inspiraţia de moment, în mintea mea auzeam deja cum sună melodia. Versurile le-am scris pe o foaie, iar cu telefonul am înregistrat cum cântam. Eu dacă am o idee şi nu scriu sau înregistrez, uit”, a povestit Alen Clay David pentru Bistriţeanul.ro.

Anul trecut Alen a lansat primul său album, „Inside of me", care include opt piese, patru în română şi patru în engleză. Una dintre melodiile care apar în album este „Forbidden”, cea pentru care de câteva zile s-au încheiat filmările videoclipului.

„Piesa mea are două mesaje. Cine o ascultă va înţelege dacă va urmări cu atenţie versurile. Melodia se referă la o iubire pură, angelică. În primul rând am vrut să transmit că oricine, oricât de pur şi sincer ar iubi poate greşi, iar al doilea mesaj este legat de  iertare. Orice greşeală poate fi iertată, mai ales dacă este şi recunoscută. Îngerul din piesa mea recunoaşte în faţa mesagerului că a greşit”, ne-a mai povestit artistul.

Filmările videoclipului au durat două zile şi au fost făcute în trei locaţii: o pădure din apropiere de Budacu de Jos, la Sărăţel şi la Biserica Evanghelică din Herina. Alen este foarte mulţumit de rezultat şi speră că publicul va aprecia melodia, dar şi videoclipul care a ieşit exact aşa cum a visat.


 

3656 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro