Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  45 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



VIDEO: Alege PERformanţa - Alege Viitorul!

03/06/2016 09:26:51  
Principalele teme ale proiectului meu pentru Bistrița, sunt mediul, infrastructura și serviciile. În relaţia cu bistriţenii voi cultiva participarea, dialogul, deschiderea faţă de priorităţile oamenilor şi egalitatea de tratament.

Este foarte important ca toţi cetăţenii să se simtă beneficiari ai proiectelor municipalităţii. Vreau un oraș pentru toată lumea. Bistriţenii sunt cei ce dau viaţă acestui oraş. Putem creşte suprafaţa spaţiilor verzi sau putem asfalta străzile, putem face o mulţime de parcuri şi fântâni. Dacă  oamenii părăsesc oraşul, iar cei rămaşi, cei care le folosesc nu sunt fericiţi atunci toate acestea sunt degeaba.

La fel cum în natura trebuie să plantezi corect și la timp lăstarii, pentru că apoi să culegi roadele, tot aşa trebuie să investim din timp în viitorul copiilor  noştri.. În fapt viitorul unui oraș sunt copii lui, cei care decid, atunci când va fi timpul, ca acest oraș este acasă, locul în care vor alege să își contruiasca viitorul și ei.

Când faci proiecte pentru viitorul oamenilor atunci trebuie să te gândeşti la nevoile lor şi să fi atent la faptul că nevoile se schimbă odată cu vremurile. Nu avem nevoie de proiecte megalomanice menite să impresioneze. Avem nevoie de proiecte care să îmbunătățească real viața tuturor.  Aceste proiecte trebuie să le vina oamenilor că o mănuşă, să răspundă real și direct nevoilor imediate şi sa nu fie o povară pentru generaţiile viitoare.

Doresc un oraș care să fie la înălţimea cerințelor vremurilor pe care le trăim. Pentru mine, principala direcție în care trebuie să ne mişcăm este scoaterea Bistriței din conul de umbră în care se află și plasarea ei cât mai sus în competiția orașelor din România. O competiție în care principalul criteriu și factor determinant este nivelul de trai al cetățeanului.

Trebuie să ne construim viitorul în mod conştient şi responsabil. Trebuie să găsim soluţii şi să acţionăm!

Îmi doresc ca în 2020, oamenii să câştige mai mult, și Bistrița să asigure cetățenilor săi o calitate ridicată a vieţii din punct de vedere al mediului, serviciilor şi a oportunităţilor pe care le oferă. Bistrița trebuie să fie un oraș dezvoltat complex şi adaptat pe toate planurile vremurilor şi pregătit să facă faţă provocărilor viitorului.

Ecologia este pentru toată lumea! Alegeţi pentru dumneavoastră! Alegeţi viitorul!

Mircea Archiudean
 

(PE)

2594 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro