Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  43 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



VIDEO - Recordul incredibil de amenzi încasate de o prostituată. Cu banii respectivi s-ar putea asigura iluminatul public într-un an

21/03/2018 17:21:29 Bianca SARA  
O prostituată de 38 de ani din Galații Bistriței a reușit să doboare orice record de amenzi. Din 2006 până în 2017 aceasta a primit aproape 100 de amenzi, care au o valoare totală 92.000 de lei. Primarul comunei spune că cu banii pe care îi datorează femeia ar putea asigura iluminatul public al comunei pe un an.

Recordul la amenzi din prostituție se înregistrează cu siguranță în Bistrița-Năsăud. Autoarea este o femeie de 38 de ani, care a reușit în mai bine de un deceniu, să adune aproape 100 de amenzi contravenționale.

Suma record totalizată de amenzi este de 92.000 de lei, sumă care figurează „de recuperat”, la comuna Galații Bistriței, care apare la domiciliu în buletinul femeii. Amenzile au fost primite pentru că atrăgea persoane în vederea întreținerii de raporturi sexuale contra unor sume de bani.

Despre femeia de 38 de ani, primarul Vasile Găurean spune că aceasta este „nestatornică”, amenzile venind din toată țara, printre județele unde a fost prinsă că practica cea mai veche meserie din lume numărându-se Cluj, Alba, Timișoara sau Prahova.

Potrivit sătenilor din Dipșa, localitatea natală și oficială de domiciliu, femeia are doi copii, care, culmea, locuiesc cu ea. Deși nu mai locuiește în comună de 14 ani, amenzile încasate de femeie au venit până la finalul anului 2017 la comuna Galații Bistriței.

Femeia nu a achitat nici măcar una dintre amenzile primite în toate colțurile țării. Primarul Găurean Vasile spune că a reușit să „scape” de rău-platnică după ce nu i-a mai refăcut buletinul, care îi expirase în toamna anului 2017. Părinții femeii au refuzat și ei să o mai ia în spațiu, astfel că adresa din Galații Bistriței nu îi mai apare în noul buletin, iar următoarele amenzi nu se vor contoriza la comuna bistrițeană.

„La noi e o situație deosebită. Avem o persoană de gen feminin, care e plecată din comună de 14 ani. Persoana se ocupă cu prostituția în Cluj, în Alba, nimeni nu mai știe pe unde. Noi primim la primărie procesele de contravenție, pentru că are domiciliul pe buletin în localitatea Dipșa. Aici este senzaționalul, persoana respectivă are acumulate amenzi în valoare de 92.000 de lei, pe care nu le putem încasa”, explică edilul comunei Galații Bistriței.

Practic, suma respectivă este înregistrată în bugetul comunei Galații Bistriței ca și venit, cu toate că nu se poate încasa de ani de zile. Acest lucru îi aduce necazuri primarului Vasile Găurean, care primește mai puțini bani de la centru pe motiv că are un buget mare.

„Pentru iluminatul public, într-un an de zile, în cele 5 localități ale comunei, plătim 87.000 de lei, mai puțin decât amenzile încasate de femeia asta. Ridicarea deșeurilor ne costă în toată comuna 79.000 de lei anual, mai puțin decât avem de recuperat de la ea. Cu banii pe care îi datorează ea am putea să pietruim o stradă. Nu putem face nimic, pentru că este plecată. Am făcut somație și cam atât... executări silite ce să facem, că n-are nimic pe ea”, mai spune primarul Vasile Găurean.

Acesta mai spune că inclusiv inspectorii Curții de Conturi sunt suspicioși când vine vorba despre aceste amenzi pe care nu le poate încasa. Dacă ar fi să transforme această sumă însemnată în muncă în folosul comunității, femeia ar trebui să lucreze în jur de 2 ani să-și stingă datoria. 

De ce și cum s-a apucat femeia de prostituție nimeni nu prea știe. Localnicii dau vina pe un fost concubin, care ar fi îndemnat-o să practice cea mai veche meserie din lume.

 

4889 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro