Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  67 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015VIDEO - Operațiile complexe și dotările aduc mai mulți bani la spital

27/02/2018 14:42:49 Bianca SARA  
Spitalul Județean de Urgență Bistrița se pregătește să schimbe categoria. Odată cu schimbarea categoriei, unitatea medicală va primi mult mai mulți bani de la Casa de Asigurări de Sănătate. Aceste lucruri au fost posibile datorită dotărilor, dar și a operațiilor complexe realizate de medici.

Spitalul Județean de Urgență Bistrița își va mări bugetul cu aproape 8 milioane de lei. Toate acestea au fost posibile datorită dotărilor spitalului, dar și a creșterii indicatorilor de performanță, adică a procedurilor complexe realizate de medicii din unitate.

Managerul Spitalului Județen de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany, spune că a trimis deja un memoriu către ministrul Sănătății, urmând ca o comisie să vină în viitorul apropiat să constate că există dotările respective și să treacă spitalul într-o nouă categorie. O categorie superioară și indicatorii de performanță vor determina Casa de Asigurări de Sănătate să aloce mai mulți bani per caz.

„Va rămâne spital de urgență, dar va fi de o categorie superioară. Acum suntem un spital de urgență de categoria a treia. Spitalele au multe categorii și în funcție de categoria pe care o au au un anumit tarif stabilit pe caz mediu. 3,8 milioane vom primi în plus pentru creșterea gradului spitalului și încă pe atât prin creșterea indicatorilor de performanță, care este rezultatul muncii medicilor, managerul doar i-a conștientizat. Vreau să le mulțumesc pe această cale. A fost o implicare totală, se vede grafic cum a crescut calitatea codificării în spital”, a explicat Gabriel Lazany, în cadrul unei conferințe de presă.

Parte din fondurile alocate în plus vor merge pe salariile personalului medical și mai exact pe lefurile noilor veniți în spital, iar o parte pe continuarea dotărilor. 

 

 

2686 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro