Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  38 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



VIDEO - Năsăud: Spulberată de un camion în timp ce traversa strada cu copiii în braţe

28/05/2012 14:09:55 Andreea LEDER  
O femeie şi-a pierdut viaţă după ce o autobasculantă a trecut peste ea! Aceasta a vrut să traverseze strada neregulamentar, ţinându-şi fiica de două luni în braţe, iar pe o alta de şapte ani de mână. Alţi cinci copii o aşteptau pe femeie acasă.

Un grav accident de circulaţie a fost anunţat în urmă cu câteva minute prin serviciul de urgenţă 112. Primele date arată că este vorba despre o femeie care a fost lovită de o autobasculantă.

UPDATE 14:25

Martorii povestesc că aceasta a coborât din maşina soţului său şi a încercat să traverseze strada printr-un loc nepermis. Aceasta avea cu ea doi copii care au scăpat însă cu viaţă.

UPDATE: 14:29

Femeia ţinea de mână o fetiţă de şapte ani, iar în braţe avea o altă fetiţă de doar două luni. La locul accidentului este aşteptat un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă din cadrul SMURD care îl va prelua pe unul dintre micuţi.

UPDATE: 14:52

Femeia accidentată este din Coşbuc şi are şapte copii. Fetiţa de şapte ani era cea mai mare.

UPDATE: 16:13

Rudele femeii povestesc că aceasta trebuia să ajungă în Bistriţa cu fiica cea mică la un control medical. Femeia a venit împreună cu soţul ei, şi cu cele două fete, până în Năsăud cu o camionetă, iar de aici trebuiau să se urce într-o altă maşină care urma să le ducă în Bistriţa. Grăbită, femeia a ieşit cu cele două fete din maşină, iar în acel moment a fost lovită de autobasculantă. Fata cea mai mică i-a căzut din braţe şi s-a rănit uşor, iar cealaltă a scăpat teafără.

"Eu i-am spus să nu traverseze strada pe acolo şi să meargă pe trecerea de pietoni care se afla doar la câtiva metri distanţă, însă nu m-a ascultat. S-au dat jos de la mine din maşină şi când au vrut să traverseze numai am văzut că le-a lovit autobasculanta. Nu am văzut exact ce s-a întâmplat fiindcă am rămas în spatele vehicolului", a povestit cu lacrimi în ochi soţul femei care a decedat.

Şoferul autobasculantei era din Parva şi a povestit că: "eu am oprit în intersecţie ca să mă asigur, iar după ce am pornit din nou am lovit-o. Nu am văzut-o. Cred ca am lovit-o cu partea din faţă şi am călcat-o cu roţile din spate". Femeia a fost târătă aproximativ 20 de metri de la locul din care a avut loc impactul şi în locul în care a fost găsită.

Fata de două luni a fost transportată de către o autospecială a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud la Camera de Primiri Ugenţe a Spitalului Orăşenesc Năsăud. Aici a primit îngrijiri medicale după care a fost preluată de o autospecială SMURD şi dusă la un centru din Cluj. Micuţa a suferit multiple leziuni.

Poliţiştii de la rutieră au deschis deja o anchetă în acest caz şi au întocmit un dosar de cercetare penală pe numele şoferului. Aceste este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Şapte copii au rămas fără mama în urma acestui eveniment tragic.

35824 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro