Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  31 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



VIDEO - Mărturia șocantă a elevei bătute de profesorul de sport: „A vrut să dea cu pumnul în mine. Mi-e frică de el”

17/03/2017 17:15:27 Bianca SARA  
Motivele pentru care elevii au fost bătuți de către profesorul de sport din Șanț sunt absolut puerile și absurde. Fata de 13 ani agresată de profesorul său susține că dascălul ar fi auzit că adolescenta l-ar fi jignit și din acest motiv ar fi luat-o de urechi și de păr. Profesorul ar fi fost pe punctul de a-i aplica adolescentei și un pumn în față.

Ce se întâmplă de mai bine de 5 ani în școala generală din Șanț pare desprins parcă din filmele de acțiune. Profesorul de sport se răzbună pe elevi cu palma și cu pumnul, fără a ține cont de faptul că oponenții său au doar 11 ani.

Motivele pentru care copiii își iau bătaie de la bărbatul de 46 de ani din Rodna sunt incredibile. Părintele unui băiat de 11 ani spune că fiul său și-a luat bătaie după ce acesta ar fi ajutat-o pe o fată să facă un exercițiu la sport, iar profesorul a interpretat acest ajutor ca pe o agresiune sexuală și l-a luat la bătaie pe elev.

Adolescenta de 13 ani care a depus în luna februarie o plângere la poliție împotriva profesorului său refuză să mai participe la orele de sport și spune că îi este frică de Vasile Maternik.

Fata spune că profesorul și-a ieșit din minți atunci când ar fi auzit că eleva i s-ar fi adresat cu „Du-te dracului”. Potrivit acesteia, profesorul a luat-o de păr și de urechi și ar fi dus-o în biroul directoarei școlii. Acolo, directoarea școlii șocată de cele întâmplate i-a cerut profesorului să îi dea pace adolescentei, reușind în cele din urmă să-l liniștească. Fata susține că profesorul a încercat să dea cu pumnul în ea.

„A venit la mine și a început să mă tragă de urechi și de păr și m-a dus la doamna directoare, spunând că am spus eu în oră către el «Du-te dracului!». Nici la doamna directoare nu m-a lăsat de ureche și de păr și a încercat să dea cu pumnul în mine, după care l-a liniștit doamna directoare și a plecat. Nu mai merg la orele de sport. Mi-e frică de el”, a mărturisit eleva de 13 ani.

Isprăvile profesorului au semănat teamă în rândul elevilor, care îl evită pe Vasile Maternik de ani de zile, pentru a nu avea aceeași soartă ca și colegii lor. Părinții elevilor au încercat să îl ia la rost pe profesor, însă acesta îi evită și refuză să dea ochii cu ei.

Comportamentul profesorului, considerat deviant

Părinții elevilor care învață la școala gimnazială din Șanț susțin că Vasile Maternik are un comportament cel puțin deviant. Acesta pare nefiresc de dependent de părinții săi, deși are 46 de ani. Părinții bărbatului, care locuiește în Rodna, îl aduc zilnic la școală și tot ei îl duc acasă.

Când profesorul are probleme cu elevii pe care-i articulează, părinții acestuia se prezintă de urgență la școală și îl iau acasă. Și în momentul în care profesorul are de semnat adeverințe pentru elevi, dascălul merge cu documentele acasă și le aduce semnate a doua zi.

Nici Inspectoratul Școlar Județean nu pare să fie la curent cu toate isprăvile acestui profesor. Potrivit reprezentanților instituției, bărbatul ar fi lovit elevi în 2012 și acum, uitând de incidentele din 2015, care s-au lăsat, de asemenea, cu o plângere la poliție pentru lovire și alte violențe.

Părinții sunt hotărâți să se unească și să ceară instituțiilor abilitate să îl mute de la școala unde învață copiii lor. Se pare că profesorul ar fi avut același comportament și în școala din Rodna, însă părinții s-au unit și au cerut schimbarea acestuia.

Declarațiile șocante ale părinților elevilor care învață la școala din Șanț și a elevei agresate le puteți urmări în materialul video de mai jos:

15445 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro