Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  38 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



VIDEO - FOTO: ȘOCANT Ambulanță lovită în plin de TIR pe pasarela de la Beclean! Șoferul și doi pacienți minori sunt încarcerați

11/06/2014 19:05:43 Andreea BOJOR  
Grav accident între Beclean și Șintereag în urmă cu puțin timp. Un carambol cumplit în care au fost implicate patru mașini! Un TIR a lovit în plin o ambulanță, iar alte două dubițe au fost prinse în carambol. Șoferul ambulanței și doi pacienți minori au rămas blocați între fiare. Circulația este blocată.

Din informațiile pe care le avem până la această oră, mai multe persoane au rămas încercerate în urma impactului și au nevoie de ajutorul pompierilor pentru a ieși din mașini.

Echipajele medicale și pompierii de la Beclean au pornit deja spre locul accidentului.

Polițiștii vă avertizează că circulația este îngreunată în această zonă până când echipajele de descarcerare și cele medicale își vor încheia misiunea.

UPDATE 19.21:

Se pare că în accident sunt implicate trei autovehicole - un TIR care s-ar fi lovit frontal cu o ambulanță în care se afla șoferul și doi copii minori. În spatele TIR-ului a intrat o dubiță. În urma impactului, șoferul ambulanței și cei doi copii aflați în autospecială au rămas încarcerați.

UPDATE: 19.30

Toate trei victimele au fost extrase de pompieri și predate echipajelor medicale.

UPDATE: 19.49

Accidentul s-a petrecut chiar pe pasarelă, la coborârea dinspre Șintereag spre Beclean. Circulația este blocată pe amblele sensuri de circulație. În zonă se efectuează lucrări.

UPDATE: 19.56

Din primele informații se pare că de vină pentru producerea accidentului ar fi șoferul TIR-ului care urca pasarela dinspre Bistrița spre Beclean și a trecut pe contrasens, pe sensul său de mers efectuându-se lucrări.

Ambulanța venea spre Bistrița, iar în urma impactului deosebit de violent a rămas prinsă sub cabina TIR-ului. Pompierii de la descarcerare au avut o misiunea extrem de dificilă pentru a-i scoate pe răniți dintre fiare.

În accident au mai fost implicate și două dubițe. Una a intrat în spatele TIR-ului, șoferul neputând opri în timp util și o a doua a fost avariată în momentul impactului de ambulanța lovită de TIR. Cu excepția celor trei persoane aflate în ambulanță, nimeni nu a suferit răni grave.

UPDATE: 22.35

Circulația este în continuare blocată.

În autospeciala salvării se afla șoferul de 55 de ani și doi copii, de 14 și 17 ani. Toți sunt în stare gravă, politraumatizați, cu fracturi la membre. Deja spre Beclean, unde au fost duși de urgență cei trei răniți, a plecat elicopterul SMURD de la Târgu Mureș și autospeciala de Terapie Intensivă Mobilă a SMURD pentru a evalua starea răniților. Toți vor fi duși la Târgu Mureș, primul se pare că va fi chiar șoferul ambulanței, aflat în starea cea mai gravă.

Cei trei se întorcea de la Cluj, unde, din informațiile noastre, pacienții minori au fost la dializă.

UPDATE: 22.47

Martorii povestesc că în zonă traficul ar fi fost dirijat de către unul dintre muncitorii care lucrează la reabilitarea pasarelei. Accidentul a avut loc la coborârea înspre Beclean şi potrivit celorlalţi participanţi la trafic verde pentru a putea trece ar fi avut cei care veneau dinspre Beclean spre Bistriţa.

Tot martorii povestesc că imediat ce ambulanţa ar fi trecut de muncitorul care dirija traficul acesta ar fi întors paleta pentru a le da undă verde de trecere celor care veneau dinspre Bistriţa. Se pare că şoferul TIR-ului ar fi venit cu viteză şi ar fi trecut pe lângă mai multe maşini aflate în coloană însă, în zona în care asfaltul este decopertat nu a mai reuşit să evite ambulanţa pe care a lovit-o în plin şi a târât-o mai bine de 15 metri pe asfalt. 

Mulțumim pentru fotografii și video cititorului nostru Duțu Buia.

 

 

 

27508 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro