Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  41 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



VIDEO - AFLĂ ce spune mama băiețelului terorizat de unchiul său deghizat în Moș Nicolae despre toată întâmplarea

08/12/2017 15:43:27 Bianca SARA  
Astăzi, mama băiețelului de 5 ani care a fost terorizat de un bărbat deghizat în Moș Nicolae a avut de dat explicații atât în fața polițiștilor, cât și a asistenților de la Direcția pentru Protecția Copilului. VEZI ce spune despre întâmplarea care a șocat o țară întreagă:
Un filmuleț de câteva minute care înfățișează un băiețel de 5 ani terorizat de un bărbat deghizat în Moș Nicolae a făcut înconjurul Internetului și a șocat întreaga țară. Băiețelul plângea în hohote, în timp ce Moș Nicolae, care era unchiul celui mic, lovea podeaua cu un băț și îl punea să promită că este cuminte și nu mai mâzgălește pereții la grădiniță. Acesta tresărea la fiecare lovitură a podelei. Întreaga poveste și filmulețul le puteți urmări AICI.
 
Pe fir au intrat atât asistenții de la Direcția pentru Protecția Copilului, cât și polițiștii, care au deschis o anchetă pentru rele tratamente aplicate minorului. Cel mic este în grija mamei, o bistrițeancă de 31 de ani, care a muncit câțiva ani în străinătate, iar de anul trecut se află acasă, în Bistrița-Bârgăului, adusă de mai multe probleme de sănătate.
 
Băiețelul este rodul unei relații pe care femeia a avut-o cu un alt român din Constanța, pe când se afla la muncă în Italia. Cei doi nu au fost niciodată căsătoriți, însă băiețelul este pe numele bărbatului. Femeia îl crește singură pe cel mic, refuzând și să îi ceară tatălui băiețelului pensie alimentară. 
 
 „Am vrut să îl speriu puțin de Moș. A primit și cadouri. Nu cred că în filmarea aia s-a văzut că l-a snopit în bătaie Moșu'. Recunosc, ca mamă am greșit puțin. Îl cresc singură. Așa am crezut că e bine să fac. Recunosc că am greșit. E copilul meu și mă doare sufletul. Nu îl maltratez, e sufletul meu. Poate am exagerat puțin, dar nu l-am maltratat sau bătut niciodată”, a mărturisit mama băiețelului, plângând și ea în hohote, gândindu-se la amploarea pe care a luat-o cazul.
 
De față la toată scena a fost nu doar unchiul băiețelului, care era deghizat în Moș Nicolae, ci și bunica celui mic. Aceasta nu vede nimic anormal în modul cum s-a comportat Moș Nicolae cu cel mic. 
 
„I-o adus daruri Moșu'. Așa vine Moșu' cu bota, l-a pus să zică niște rugăciuni și atât. S-a panicat că i-a fost frică de Moș, probabil. Filmulețul l-a făcut un nepot de-al meu și i l-a trimis tatălui copilului, care a vrut să ne facă un rău și ne-a făcut”, spune bunica băiețelului, vizibil afectată.
 
Aceasta spune că băiețelul a primit în cele din urmă de la Moș Nicolae jucării și dulciuri. Motivul pentru care mama băiețelului i-a cerut fratelui său, deghizat în Moș Nicolae, să se comporte mai dur a fost pentru că acesta este năzdrăvan și are multă energie.
 
„Și la grădiniță are probleme, pentru că are foarte multă energie. Nu l-am bătut niciodată nici eu nici maică-sa. Nu consideră că l-a traumatizat pe copil. Nu a fost o sperietură, după care să rămână copilul cu traume. Are foarte multă energie. Nu am făcut nimic ieșit din comun, l-a speriat moșul puțin cu bota, asta-i drept”, a completat bunica celui mic. 
 
În materialul video de mai jos puteți urmări mărturiile mamei și ale bunicii băiețelului: 
 

 
 
 
41031 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro