Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  59 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Viceprimarul Niculae spune că cele 200 de locuri de parcare „pierdute” de pe Dornei și Șincai se vor recupera

25/02/2018 09:46:16 Ana ȘTEFĂNEL  
Viceprimarul Cristian Niculae a explicat că odată cu apariția Liniei Verzi vor dispărea aproximativ două sute de locuri de parcare de pe străzile Gheorghe Șincai și Dornei. Unde vor mai putea parca bistrițenii:

Proiectul Linia Verde, un proiect în valoare de 12,8 milioane de euro, va duce la desființarea locurilor de parcare de pe străzile Gheorghe Șincai și Dornei pentru ca autobuzele electrice să poată circula în ambele sensuri.

Soluția pentru a recupera locurile de parcare astfel pierdute este construirea unei parcări supranivelate pe Lupeni, spune viceprimarul Cristian Niculae și a vorbit și despre taxarea parcărilor. 

„Dacă socotim locurile de parcare de pe Dornei și Șincai, vedem că sunt aproximativ două sute. 117 sunt pe Republicii, pe care le vom taxa - tocmai din această cauză, pentru că nu putem renunța la ele. Taxăm parcările ca să fie libere, nu să creștem bugetul municipiului. De când taxăm parcările se vede foarte bine că găsim locuri de parcare atât în centru, cât și pe străzile unde sunt taxate. (...) I-am explicat domnului primar că nu este oportun să nu taxăm Republicii și a înțeles, astfel că vom taxa Republicii. Urmează să se facă achiziția pentru parcometre pentru că Republicii este o stradă lungă și dacă nu punem 5-6 parcometre acolo nu putem face acest lucru. Oamenii trebuie să aibă cel puțin două opțiuni, parcometre, SMS-uri sau magazine de unde să poată cumpăra tichete”, a declarat viceprimarul Niculae.

Sunt planuri pentru supraetajarea parcării de pe strada Lupeni cu două nivele și obținerea de două sute de locuri de parcare, cele care se pierd odată cu apariția autobuzelor electrice. Deocamdată, toate acestea sunt doar lucruri care se dezbat, rămâne de văzut când vor fi realizate proiectele și lucrările efective.

4354 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro