Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  48 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



VEZI cum va arăta Consiliul Județean la prima ședință în care se decide președintele și vicepreședinții

08/06/2016 12:19:36 Raluca NECHITI  
31 de scaune sunt la masa unde se iau deciziile importante pentru Bistrița-Năsăud. PSD, PNL și ALDE sunt formațiunile politice care și-au impus oamenii în fotoliile de consilieri județeni, cei care, prin votul lor, vor decide în următorii patru ani destinul județului. VEZI cine sunt cei care vor decide președintele și vicepreședinții:

Noii aleși din Consiliul Județean  își vor prelua mandatele zilele viitoare. De acum încolo ei vor decide măsurile legislative importante pentru județ. Iar prima decizie pe care o vor lua va fi legată de numirea președintelui și a vicepreședinților, executivul care va conduce Consiliul Județean până în 2020.

După alegerile din 5 iunie, PSD a reușit o performanță istorică în Bistrița-Năsăud: a obținut majoritatea mandatelor de consilieri județeni, astfel încât formațiunea politică pe care o conduce Radu Moldovan va dicta președintele și vicepreședinții în CJ, având o majoritate mai mult decât confortabilă, care permite luarea oricăror decizii.

Astfel, reprezentanții PSD vor ocupa 19 din cele 31 de fotolii din sala mare de sedințe a Consiliului Județean, fotolii pe care se vor așeza, după validare, Emil Radu Moldovan, Doina Pană, Alexandru Pugna, Ioan Deneș, Maria Ulecan, Ioan Fechete, Bogdan Ivan, Oana Prislopan, George Pop, Anghel Niculae, Andrei Suciu, Ileana Moldoveanu, George Cicedea, Doreta Oltean, Ciprian Ceclan, Nicolae Lupșan, Vasile Puica, Alin Demian și Dan Birișiu.

Masa va fi completată de aleșii PNL care vor avea nouă consilieri județeni - Eugen Curteanu, Doris Moldovan, Gheorghe Scuturici, Monica Săsărman, Dumitru Mureșan, Vasile Marc, Dorel Avram, Robert Sighiartău și Florin Moldovan.

Din partea ALDE vor fi în noul consiliu județen trei reprezentanți - Ioan Țintean, Constantin Brașoveanu și Mirela Cârcu.

În prima ședință după validare cei 31 vor alege președintele și vicepreședinții. Dacă președintele este deja cunoscut, Emil Radu Moldovan, în ceea ce privește vicepreședinții, acesta a avansat două nume. Alexandru Pugna (PSD), care a mai ocupat această funcție și în mandatul trecut, care, dacă va dori pe mai departe, va putea fi vicepreședinte. Al doilea nume avansat de Radu Moldovan, liderul PSD, este al lui Ioan Țintean, președintele ALDE, formațiunea politică cu care PSD a încheiat un protocol de colaborare la aceste alegeri.

După validare, consilierii județeni au timp 30 de zile să aleagă dacă păstrează funcția sau aleg o alta deținută deja. Este cazul consilierilor județeni Doina Pană și Ioan Deneș, care au și funcțiile de deputați și, cel mai probabil, după ședința de validare, vor renunța la mandatele de consilieri județeni, urmând a fi înlocuiți de următorii din listă.

6832 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro