Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  59 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Vasile Șut: Tiha Bîrgăului poate avea ce au deja celelalte comune din vecini! Și chiar mai mult!

26/05/2016 19:19:46  
Locuitorii din comuna Tiha Bîrgăului nu trebuie să se mai uite cu invidie spre vecinii lor! Putem avea și noi ceea ce au deja oamenii din Prundu Bîrgăului sau din Bistrița Bîrgăului. Totul e să vrem. Ori pentru asta se impune o schimbare în fruntea Primăriei. De aici pornește totul!

Ca om care m-am născut, am crescut, am învățat, am ales să muncesc și să-mi construiesc o familie în comuna Tiha Bîrgăului nu voi spune niciodată că nimic din ceea ce s-a făcut până acum nu e bun. Și nici nu voi nega ceea ce s-a realizat. Dar spun că degeaba faci clădiri, dacă stau goale.

Spun că degeaba construiești piețe dacă nu te gândești cine ce vinde în ele.  Îmi doresc să ajung primarul comunei Tiha Bîrgăului pentru ceva extrem de simplu: să vă determin pe voi, consătenii mei, să dăm viață locurilor în care trăim. Să folosim cu cap ceea ce ne-a dat Dumnezeu și ce au făcut oamenii. Vreau ca noi, oamenii din comuna Tiha Bîrgăului, să fim o comunitate. Vie. Plină de energie. Mândră. Care se implică pentru a se dezvolta!

Ce putem face împreună? Vă dau doar două exemple simple.

1. Avem o comună binecuvântată de Dumnezeu cu resurse naturale cum nu se mai găsesc în alte părți, pe care nu le-am folosit până acum. S-a construit un Centru de Informare Turistică care stă gol. Fiecare în parte v-ați străduit să vă construiți câte o pensiune, câte o cabană, să vă faceți case mari și frumoase. Lipsește însă ceva important: turiștii. Eu vreau să schimbăm această stare de fapt. Prin parteneriate public-privat trebuie să dezvoltăm servicii reale în domeniul turistic. Vă propun să fim primii din județ care construiesc un camping. Valea Străjii e locul ideal. Vreau să îndrăznim să folosim cel mai cunoscut brand din lume, Dracula! Nu e permis ca alții să se folosească de ceea ce noi nu am știut sau nu am vrut să profităm. În parteneriat cu Consiliul Județean și prin Asociația de Dezvoltare Intercomunitară existentă, vom face proiecte pentru realizarea unui Parc de distracții „Dracula” (pârtie de schi, tiroliană, carusel, călărie, paint ball) în Piatra Fântânele. Ne folosim resursele naturale și brandul cel mai cunoscut în lume pentru a ne dezvolta!

2. Avem lapte pe care îl dăm procesatorilor la prețuri de nimic. Avem fructe de pădure și ciuperci care acum se vând la marginea drumului. Avem o piață agro-alimentară nou-nouță care stă nefolosită. E cazul să facem ceva! Cum ar fi, de exemplu, realizarea unor parteneriate cu alte comune de pe Valea Bârgăului pentru înființarea unui centru de colectare a laptelui. Și a unei fabrici de prelucrare, pentru că noi am fost vestiți pentru sortimentele de brânzeturi făcute de gospodarii noștri. E obligatorie înființarea unui centru de coletare și valorificare a fructelor de pădure, a ciupercilor și a altor produse locale. Oamenii pot face bani frumoși dacă lucrează cu cap, iar administrația locală îi ajută. Trebuie să trăim din ceea ce muncim!

Schimbarea vine din lucruri simple. Și începe din 5 iunie!

Vasile Șut,

Candidat PSD la Primăria comunei Tiha Bîrgăului

(PE)

PSD BN; Agenția 215 SRL; Cod Unic de identificare atribuit de AEP 21160002

 

 

4543 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro