Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  30 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Vasile Moldovan: Bistriţenii m-au primit cu căldură şi deschidere

02/06/2016 11:37:58 Andreea BOJOR  
„Am întâlnit oameni care mi-au spus că vor merge la vot şi că vor ca din 6 iunie să mă aibă ca primar”, a spus astăzi Vasile Moldovan. Este bucuros că e favorit printre bistriţeni şi că alegătorii compară perioada 2000-2008 (când a mai fost el primar) cu perioada 2008-2016 (cele două mandate ale lui Creţu).

Campania electorală e pe ultima sută de metri, iar emoţiile sunt tot mai mari pentru candidaţi şi susţinătorii acestora. Astăzi, Vasile Moldovan, candidatul ALDE, a susţinut la o conferinţă de presă că oamenii cu care s-a întâlnit de-a lungul campaniei electoare l-au primit cu multă căldură şi deschidere şi este convins că mulţi dintre cei care merg la vot îl vor pe el ca primar.

„Chiar în această dimineaţă am întâlnit mai mulţi oameni care mi-au spus că vor merge la vot şi doresc să îl aibă din 6 iunie ca primar pe Vasile Moldovan. Nu pot decât să mă bucur că bistriţenii pot să compare perioada 2000-2008 cu perioada 2008-2016 şi modul în care colaborează primarul şi ascultă cetăţenii sau chiar îi înţelege dacă este cazul. Acest lucru nu s-a dovedit a fi existent în perioada 2008-2016”, a declarat astăzi la o conferinţă de presă Vasile Moldovan.

Moldovan mai spune că să fii primar nu este chiar atât de simplu şi că trebuie să cunoşti realităţile comunităţii. El e convins că a dovedit că face acest lucru prin modul în care şi-a pregătit programul şi prin felul în care a abordat întâlnirile cu cetăţenii din Bistriţa.

Vasile Moldovan a plecat de la PNL la ALDE şi candidează pentru noul său partid pentru încă un mandat de primar al Bistriţei. Unii dintre colegii săi de partid spun că în afară de Moldovan şi Creţu (candidatul PSD) nu există alţi candidaţi de seamă în cursa pentru Primăria Bistriţa.

Cei de la ALDE, prin vocea lui Ioan Ţintean, s-au mai plâns astăzi că nu au fost montate nicăieri panouri pe care să poată fi puse afişele electorale cu candidaţii pentru Consiliul Judeţean.

„M-am prins, recunosc, mai târziu, nu ştiu dacă dumneavoastră aţi sesizat (n.red. presa locală) că noi, cei de pe listele de consilieri judeţeni nu am avut loc de afişaj. Deşi, pe toate panourile s-au acordat conform hotărârii birourilor electorale teritoriale, dar şi centrale locuri pentru afişaj pe partide pentru candidaţii de primar, de consilii locale, dar nimeni nu s-a gândit să mai pună un panou în fiecare localitate pentru x liste pentru Consiliul Judeţean”, a declarat Ioan Ţintean.

Tot ALDE a anunţat astăzi la conferinţa de presă că vrea să se implice în drama familiei Beldean din Şopteriu. Aceştia vor să adune bani pentru a ajuta familia băiatului ucis în Spania să îi aducă trupul neînsufleţit acasă pentru a fi înmormântat.

„Ieri, în drumurile mele prin zona de câmpie, am trecut prin comuna Urmeniş unde era mare tristeţe şi doliu după acel copil Beldean care a fost omorât în Spania şi este din satul Şopteriu. Într-o discuţie cu domnul primar Tomşa, am hotărât ca noi cei de la ALDE, pentru că Urmeniş e şi o comună patronată de un primar ALDE, să facem o chetă şi să ajutăm familia să aducă copilul atunci când vor fi îndeplinite condiţiile în România pentru a fi înmormântat”, a declarat Ioan Ţintean.
 

2679 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro