Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  69 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Vara e altfel pe terasa Metropolis: Vinuri de Lechința și Jelna și bucătăria mediteraneană de la Academia del Gusto!

17/06/2017 17:26:15 Claudia ANDRON  
Cine n-a auzit de bucătăria excelentă de la Academia del Gusto?! Rețetele mediteraneene l-au făcut celebru în oraș pe Alin Marcu, bucătarul șef de aici, și vara asta le puteți savura pe terasa Metropolis. Alături de cele mai bune vinuri de vară produse în cramele de la Lechința și Jelna!

Dacă e vară, nimic nu e mai potrivit decât meniul mediteranean, iar în oraș tocmai acest meniu l-a făcut cunoscut pe Alin Marcu, bucătarul șef de la Academia del Gusto. Risotto cu fructe de mare sau paste cu fructe de mare sunt cele mai comandate preparate și vara asta le puteți savura numai pe terasa Metropolis, acolo unde Alin Marcu și Academia del Gusto s-au mutat temporar. Salate în mixuri inedite, stixuri alioli, pizzetas, faimoasele costițe cu sos Brava, platouri de brânzeturi cu fructe, pizza și deserturi delicioase sunt doar câteva din zecile de preparate de care vă puteți bucura vara asta pe terasa Metropolis.

Și pentru că în Bistrița-Năsăud avem deja câteva crame care produc vinuri excelente la Lechința și Jelna, terasa Academia del Gusto de la Metropolis le-a listat în meniu și vă puteți bucura oricând de ele, servite alături de meniul potrivit, la temperatura potrivită.

Așadar, vinurile Jura și Ruja de la Crama Jelna (Feteasca Regală, Fetească Albă, Sauvignon Blanc, cupaj de Fetească regală și Sauvignon Blanc și Rose) le găsiți deja aici, precum și faimosul Neuburger, vinul care a făcut celebră zona viticolă Lechința în lume, și un Chardonnay excelent de la Crama „Vie-Vin” Lechința. 

Serile de vineri vor fi adevărate seri de sărbătoare dacă alegeți să le petreceți aici. Odată ce v-ați făcut rezervare la tel. 0755.645.521 sau 0758.224.223 nu vă rămâne decât să vă pregătiți pentru o experiență culinară memorabilă. Academia del Gusto va pregăti un meniu special și vinurile asortate, la care adaugă muzică ambientală live. Luați-vă prietenii, rezervați-vă locuri din timp și bucurați-vă de o seară perfectă!

Nici zilele de duminică nu vor mai fi la fel la Hotel Metropolis. Dacă nu aveți chef să gătiți masa de duminică a familiei nu vă rămâne decât să luați familia și să ajungeți între orele 12:30-15:00 pe terasa Academia del Gusto pentru a vă bucura de un brunch regesc cu meniul deschis, tip bufet suedez. Ca să vă faceți o idee, la brunchul de mâine veți găsi: salată grecească, stixuri alioli, cârnăciori, pizzetas, platou de brânzeturi cu fructe, supă cremă de roșii cu crutoane, coaste de porc cu sos Brava, aripioare de pui, cartofi la cuptor, o selecție de fructe proaspete și Prosecco.

 
11975 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro