Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  171 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Valoarea se confirmă: Samuel Barani a intrat la Conservator!

24/07/2014 14:46:19 Ioana BRADEA  
Bucurie mare în familia lui Samuel Barani, absolventul Liceului de Muzică „Tudor Jarda” care a aflat ieri că a trecut cu brio de un examen foarte dificil și complex care îi va permite, din octombrie, să studieze la Conservatorul din Cluj-Napoca.

Samuel Barani a aflat ieri că a reușit să ia cu brio examenul de admitere la Conservatorul din Cluj-Napoca. Au mai încercat încă două colege de-ale sale din Bistrița, tot absolvente ale liceului de muzică din Bistrița, însă ele nu au reușit să ia examenul.

A fost un examen foarte greu, au fost aproape 40 de candidați, printre care și contratenorul Iustin Ianău, cel care a participat la „Românii au talent”... A intrat și el, vom fi colegi. Este singurul contratenor din Conservator, în timp ce eu sunt singurul bas bariton...” a povestit Samuel Barani pentru Bistrițeanul.ro.

Foarte emoționat și fericit – Sami a explicat că a avut de trecut două probe – una de interpretare a unui lied și a unei arii, dar și o probă care a cuprins patru sub-probe: solfegiu, interpretarea unei piese, interpretarea unei poezii care să demonstreze dicția candidatului și interpretarea a 4 ramificații de vocalize.

Am ales poezia Celei care minte de Ion Minulescu... Dar proba care și-a spus cuvântul și care a și modificat în cazul unor candidați notele – a fost cea de interpretare a unei arii și a unui lied... Din fericire, am reușit să intru între primii 10...” a mai spus Sami Barani.

Tot ieri, după afișarea rezultatelor, el a semnat și contractul cu școala, a făcut cerere pentru un loc în cămin și este așteptat pe 29 septembrie la Cluj pentru a începe o nouă etapă a vieții sale.

Samuel Barani a mai povestit pentru Bistrițeanul.ro că va urma pentru el o perioadă de liniștire, cu vizite pe la biserici și poate chiar și o participare într-o tabără creștină. „Toate evenimentele din ultima vreme, examenul de Bacalaureat și cel de admitere au reprezentat o concentrare maximă... M-am cam pierdut puțin spiritual. Acum am nevoie de timp ca să mă regăsesc...”.

Talentul său incredibil, hotărârea și ambiția de care a dat deja dovadă îi vor asigura fără probleme un loc sigur la Conservator, între cei mai buni” explica, la sfârșitul lunii trecute și Claudiu Șular, directorul Liceului de Muzică „Tudor Jarda” pentru Bistrițeanul.ro.

„Nu vor fi probleme la admiterea în Conservator pentru Samuel, ci la susținerea lui pe parcursul anilor de studiu la Conservator, pentru a nu fi nevoit să muncească, să cânte prin cluburi ca să se întrețină, și, astfel, să se îndepărteze de visul său” explica atunci Claudiu Șular, care îl apreciază pe Samuel Barani pentru premiile aduse Liceului de Muzică, dar și pentru firea sa sensibilă și talentul extraordinar cu care a fost înzestrat.

Mai multe despre Samuel Barani puteți citi și accesând linkurile de mai jos:

http://www.bistriteanul.ro/samuel-barani-un-visator-care-canta-1404591038683.html

http://www.bistriteanul.ro/de-la-visator--la-creator-de-vise-nu-este-decat-un-pas-daniela-nica-a-demonstrato-intrun-seminar-caritabil-extraordinar-1403804085367.html

3892 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro