Raiul gurmanzilor pe pietonal! Jupânu' a pregătit bucate alese şi a invitat oaspeţi de seamă să petreacă în acest sfârşit de săptămână pe pietonal. La Zilele Jupânului, sunt invitaţi toţi bistriţenii care vor să mănânce bine şi să asculte muzică bună. VEZI programul şi surprizele pregătite de Jupânu':
VEZI mai jos programul evenimentului pe toate cele trei zile şi află ce concursuri a pregătit Jupânu', dar şi ce invitaţi vor cânta pentru ca distracţia să fie la cote maxime:
Vineri 16 octombrie
Ora 10.00 – Deschidere
Orele 12.00 – 23.00 – Program folcloric: Petre Petruse (ora 15.00), Frații Spânu (ora 16.00), Olimpia Deneș (ora 16.30), Mirela Petruș (ora 17.00), Marcel Avram (ora 18.00), Mina Buga (ora 18.30), Neluțu Moldovan (ora 19.30), Anuța Motofelea (ora 20.00), Petre Petruse (ora 20.45), Mirela Petruș (ora 21.00), Tinu Spânu (ora 21.30), Virginia Linul (ora 22.00)
Ora 15.30 – Concursul zilei: Nimerește-l pe Jupânu’ și ia-i mustața! (Concurs de aruncat cu săgeți)
Ora 19.00 – Extragere tombolă: Campania „Jupâneii norocoși” – 10 cuptoare cu microunde
Sâmbătă 17 octombrie
Ora 10.00 – Deschidere
Orele 13.00 – 20.00 – Program folcloric: Petre Petruse (ora 13.00), Olimpia Deneș (ora 13.30), Marcel Avram (ora 14.00), Neluțu Moldovan (ora 15.00), Mina Buga (ora 15.30), Gheorghe Turda (ora 16.00), Paula Grigore și Codruț Coarec (ora 17.00), Marcel Avram și Mina Buga (ora 18.00), Gheorghe Turda (ora 19.00)
Ora 17.30 – Concursul zilei: Concurs de aranjat platouri boierești cu bucate jupânești
Orele 20.00 – 23.00 – Concerte: Lorena (ora 20.00, Emil Lassaria & Caitlyn (ora 21.00), Jonnessey & Aner (ora 22.00)
Duminică 18 octombrie
Ora 10.00 – Deschidere
Orele 12.30 – 22.00 – Program folcloric: Adina Băieșiu (ora 12.30), Tinu Spânu (ora 13.00), Mirela Petruș (13.30), Nicolae Cioancă (ora 14.00), Angela Rusu (ora 15.00), Cristian Pomohaci (ora 16.00), Ionela Moruțan (ora 18.00), Angela Rusu (ora 19.00), Mirela Petruș (ora 20.00), Virginia Linul (ora 21.00), Tinu Spânu (ora 21.30).
Ora 17.00 – Concursul festivalului: Ghicește bucatele preparate de Jupânu’