Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  41 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Una dintre cele mai mari investiții realizate în comuna Leșu va fi recepționată vineri!

18/09/2013 13:06:29 Iulia STUPINEAN  
Drumuri asfaltate, rețele de apă și canalizare, stație de epurare, grădiniță nouă și costume populare pentru trișcașii și dansatorii locului! Toate acestea au fost realizate în comuna Leșu printr-un proiect cu finanțare europeană în valoare de 2,5 milioane de euro. Recepția la terminarea lucrărilor are loc vineri, 20 septembrie.

Începute încă din 2008, lucrările la una dintre cele mai importante investiții realizate în ultimii ani în comuna Leșu au ajuns la final. Este vorba de implementarea unui proiect cu finanțare europeană în valoare totală de 2,5 milioane de euro, accesat pe Măsura 322, privind renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunătăţirea serviciilor de bază pentru economia şi populaţia rurală şi punerea în valoare a moştenirii rurale, Axa prioritară III.

În baza acestui proiect integrat, în comuna Leșu au fost asfaltate drumurile comunale pe o lungime de 3,8 km, au fost realizate rețelele de apă și canalizare pe o distanță de 4,3 km, a fost construită și amenajată o stație de epurare, a fost ridicată o grădiniță nouă cu 3 grupe de copii ( care este funcțională) și s-au achiziționat costume populare pentru trișcașii și dansatorii Ansamblului Folcloric din zonă. Potrivit primarului comunei Leșu, Ioan Pop, recepția la terminarea lucrărilor la acest proiect important va avea loc vineri, 20 septembrie, de la ora 11.00.

“Este una dintre cele mai mari investiții de care a beneficiat comuna Leșu în ultimii ani. Urmează ca în scurt timp să obținem toate avizele necesare pentru a putea preda la Aquabis obiectivul apă – canal, după care se va trece la branșarea consumatorilor. În primă fază vor fi circa 250 de familii care vor beneficia de aceste utilități”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul comunei Leșu, Ioan Pop.

La recepția de vineri de la Leșu au fost invitați să participe: Emil Radu Moldovan-președintele Consiliului Județean Bistrița–Năsăud, Ioan Țintean-prefectul județului Bistrița-Năsăud, Ioan Șandru-directorul Aquabis, Răzvan Grec- directorul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Apă-Canalizare Bistrița-Năsăud, reprezentanți ai Gărzii de Mediu și Administrației Naționale Apele Române, proiectantul și reprezentanții firmelor constructoare.

5987 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro