Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  242 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Un Gringo de România, azi la Bistrița, într-un concert absolut special...!

24/09/2014 09:06:21  
Nu aveți voie să ratați astăzi, de la ora 19.00, la Sinagogă un concert de excepţie – o selecţie din cele mai frumoase piese muzicale crossover, interpretate cu tandreţe, cu pasiune şi cu emoţie – de un chitarist, vocalist, instrumentist și realizator TV extraordinar considerat „un monument al tezaurului muzicii americane”...!

Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud, Centrul Cultural Municipal Bistrița și Societatea de Concerte te invită astăzi la un concert eveniment susținut de AG Weinberger!

Concertul reprezintă o selecţie din cele mai frumoase piese muzicarle crossover, spuse cu tandreţe, cu pasiune şi cu emoţie.

Un concert recital în care gândurile artistului îşi fac loc printre temele muzicale ce aparţin anilor ’20, ’30 şi până azi, care cuprinde piese care poate că îţi trezesc amintiri şi nostalgii, altele care ţi-au clădit edificiul emoţional pe care stai astăzi.

AG Weinberger nu oboseşte să îşi pună şi să îţi pună cele mai incomode întrebări până într-acolo unde ating textura firească a miezului existenţei noastre.

Gringo de România înseamnă cele mai subtil alese muzici, de la Altantic până la Pacific.

Chitarist de excepţie, vocalist, interpret la muzicuţă, producător şi realizator de emisiuni radio şi TV, producător de albume, AG Weinberger este o certă autoritate în domeniu. Atitudinea şi gândirea despre viaţă îl definesc ca fiind „întâiul misionar al muzicii Blues“, fiind supranumit de cǎtre critica de specialiate Mr. Blues al României.

În 1998 este invitat la Festivalul BLUESTOCK, fiind singurul artist nonamerican acceptat să participe la celebra manifestare. În mai 2000, pleacă „în exil cultural” în Statele Unite, intrând astfel în marea competiţie a pieţei muzicale din America. În noiembrie 2003, AG Weinberger s-a întors acasă învingător, semnând un contract cu o casă de discuri americană: Heart And Soul Records.

Nashville Calling, întâiul album american semnat AG Weinberger, a fost înregistrat între noiembrie 2004 şi aprilie 2005, la Nashville, TN.

În 2007 este propus pentru nominalizare la premiile Grammy, pentru 7 categorii. În 2011 a fost realizatorul şi gazda emisiunii „Acadeaua – cea mai dulce emisiune“, difuzată în fiecare duminică seara pe TVR 2. Tot în 2011 a fost decorat cu „Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler“, de cǎtre Preşedinţia României, ca apreciere pentru cariera muzicală deosebită şi pentru eforturile constante de a descoperi şi de a promova noi talente.

Americanii au fost seduşi de AG Weinberger: “Un chitarist foarte bun și dinamic” spunea B. B. King despre chitaristul român în timp ce revista Big City Blues Magazine scria că “zelul de misionar pentru promovarea Blues-ului este evident în toate realizările sale muzicale”.

Muzică de clasă mondială, cu o aromă unică” (Las Vegas Review Journal), “Este un extraordinar prieten şi un adevărat Bluesman” (Son Seals), “Un chitarist excelent şi charismatic” (Brian Spencer, Radio KUNV 91,5 FM, Las Vegas) sau “În muzica lui există sinceritate şi o reală pasiune” (cotidianul The Jonesboro Sun). 

Nume cu rezonanţă, cu o muzică bine cântată, bine înregistrată, bine orchestrată, bine produsă” (Bruce Iglauer, Casa de Discuri Alligator Records). 

Este pur şi simplu un monument al tezaurului muzicii americane, Blues-ul” (săptămânalul naţional american de divertisment “Call Back Magazine”).

2459 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro