Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  21 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Un bistrițean va menține în formă maximă participanții la Red Bull Romaniacs prin masaje de primă clasă!

08/07/2016 13:38:40 Ana ȘTEFĂNEL  
Bistrițeanul care răsfață turiștii la Colibița prin intermediul spa-ului pe care l-a deschis împreună cu familia sa, merge la Red Bull Romaniacs în Sibiu, unde va avea grijă ca participanții la competiția de hard-enduro să fie în formă maximă. Simi Pop va face masaje de relaxare pentru competitorii de talie mondială:

Simi Pop, un terapeut licențiat în terapii complementare din Bistrița care și-a deschis o afacere de familie prin care oferă tratamente corporale și de relaxare celor care trec pe la Colibița, merge anul acesta la o nouă ediție a celui mai dificil raliu hard-enduro organizată de Red Bull, competiția Red Bull Romaniacs.

Sportivii înscriși în competiție se expun unui efort fizic maxim, așa că prezența lui Simi Pop este mai mult decât necesară pentru ca vedetele unuia dintre cele mai grele sporturi din lume să se refacă după fiecare zi de concurs.

În 12 iulie Sibiu va redeveni capitala mondială a hard-enduro-ului, iar bistrițeanul va fi prezent pentru a avea grijă ca toți cei care participă să fie în cea mai bună stare pe parcursul celor patru zile de off-road.

Pe site-ul oficial al competiției apare programul concursului mult așteptat de împătimiții de adrenalină, dar și o parte dintre participanți. Simi Pop își va folosi calitățile de kinetoterapeut pentru a le asigura marilor campioni Johnny Walker sau lui Paul Bolton (și nu numai) un parcurs cât mai bun la Red Bull Romaniacs.

„Peste aproximativ o lună, Sibiul va redeveni capitala mondială a hard-enduro-ului, iar ediția din 2016 a celui mai dificil raliu hard-enduro din lume include una dintre cele mai dure zile din istoria acestui sport. Totul va începe pe 12 iulie, cu Prologul din centrul orașului și va continua cu patru zile de off-road.

Printre riderii care revin în România să își depășească limitele îi găsim și în acest an pe: Jonny Walker, Graham Jarvis, Alfredo Gomez, Wade Young și Paul Bolton.
 
Există iarăși patru tipuri de trasee, împărțite în funcție de gradul de dificultate în patru clase: Iron, Bronze, Silver și Gold, însă niciunul nu este o plimbare prin parc.
 
La clasa Gold (cel mai dur traseu, cu porțiuni aproape imposibile) sunt pe lista de înscriși câțiva rideri tineri dornici să se afirme în Carpați. Manuel Lettenbichler, fiul lui Andreas Lettenbichler (câștigătorul din 2009), a gustat din traseele dure la ediția din 2015, când a fost însă nevoit să se retragă din pricina unei accidentări. Acum juniorul Letti are șanse să termine în top 10, mai ales că tatăl său a decis să nu concureze, special pentru a-l putea antrena și al ajuta de-a lungul raliului. O altă tânără speranță este Billy Bolt, cel care și-a făcut o intrare fulminantă în lumea enduro-ului extrem, terminând pe locul cinci Erzbergrodeo. Britanicul este antrenat chiar de către managerul lui Jonny Walker.
 
Mario Roman este deja un nume în enduro-ul extrem, însă abia anul acesta a îndrăznit să se înscrie în competiția de cinci zile. Pe lângă Roman, alți trei spanioli atrag atenția fanilor acestui sport. Este vorba despre frații Sergi și Xavi Leon Sole, legende în trial și debutanți la Red Bull Romaniacs și, evident, despre Alfredo Gomez. Câștigător la Red Bull Minas Riders și cu prezență pe podium în edițiile din 2013 și 2015, madrilenul este unul dintre favoriții la top trei și în 2016."
 
Sursă foto: kaulaspa.ro
3549 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro