Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  35 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Traian Ogâgău: Sunt omul faptelor! Împreună reuşim

23/05/2016 15:04:31  
Traian Ogâgău este candidatul Partidului Naţional Liberal pentru Primăria Sîngeorz-Băi. „Dragi sîngeorzeni, am convingerea că Împreună REUȘIM! Nu sunt omul vorbelor, sunt omul faptelor și o știți! Nu ofer daruri cu un scop, nici funcții ca să câștig oameni" - spune Ogâgău.

„Nu iubesc trândăveala, dar iubesc îndrăzneala celor care știu să demonstreze că se poate! Nu sunt politician cu replicile la el, dar sunt sîngeorzan harnic și gospodar care știe să spună lucrurilor pe nume! Nu fac promisiuni ca să arăt că pot manipula, dar dau termene atunci când sunt convins că așa stau lucrurile. Sunt Traian Ogâgău, sîngeorzan pentru sîngeorzeni și vin la primărie alături de oameni devotați, cu un singur scop: să REUȘIM Împreună ceea ce alții au avut ocazia, dar nu i-a interesat de soarta noastră și a orașului nostru. Nouă însă ne pasă și suntem pregătiți pentru schimbarea pe care o merităm! Împreună REUȘIM!”, mai spune Traian Ogâgău.

Proiecte și viziune:

- O administrație locală prin transparența banului public! Toate ședințele de Consiliu Local vor fi filmate și transmise pe postul local de televiziune TV Sângeorz.

- Servicii publice cât mai aproape de cetățeni prin înființarea unui birou de primire acte atât pe probleme administrative, cât și din sectorul agricol.

- Finalizarea lucrărilor de alimentare cu apă și canalizare până la finele anului 2017. Prin continuarea proiectelor aflate pe rol (Masterplanul județean de extindere a rețelelor de apă și canalizare în județul Bistriţa-Năsăud), cât și bani de la bugetul local și finanțări europene pentru zonele care nu sunt prinse în Masterplan.

- Infrastructura stradală, inclusiv în cartierul Cormaia și amenajări trotuare. Printr-un program amplu, treptat, cu bani de la bugetul local, finanțări guvernamentale și fonduri europene. Doar 40% din străzi sunt asfaltate, iar 60% sunt în prezent în stare jalnică.

- Amenajarea parcului din zona centrală și a spațiului de joacă pentru copii, doar din investiții locale. Termen de finalizare 5 august 2016!

- Amenajarea unei zone pietonale peste Valea Borcutului și lățirea Străzii Izvoarelor cu o bandă de parcare.

-Amenajarea unui cabinet stomatologic gratuit pentru copii în incinta Școlii Generale.

- Construirea unei Policlinici și a Judecătoriei Sîngeorz-Băi.

- Implicare în procesul se asociere a micilor fermieri în agricultură pentru a se obține un preț bun la vânzarea produselor. Agroturismul, șansa Sîngeorzului!

- Constituirea unei Asociații și realizarea în mod organizat de agro-pensiuni cu investiții minime, fapt ce va asigura un venit lunar garantat beneficiarilor.

- Turism balnear, și nu turism de weekend, prin valorificarea potențialului stațiunii – hoteluri, izvoare minerale, bază de tratament, etc. Atragerea de fonduri europene care sunt special pentru astfel de investiții. S-au purtat deja discuții cu proiectant și firmă de consultanță în domeniu.

Candidatul liberal s-a născut la Sîngeorz-Băi, pe data 23 septembrie 1976. Este absolventul Facultăţii de Geografie a Turismului din cadrul UBB Cluj-Napoca. Om de afaceri prosper, Traian Ogâgău este managerul SC Tonight SRL, în cadrul căreia funcționează, printre altele, de 11 ani Radio Someș.

Lista de consilieri locali PNL Sîngeorz-Băi:

Traian Ogâgău, Clarisia Rodica Strugar, Petrică Mutu, Cătălin Sfrengeu, Vasile Nistor, Alexandru Dacian Măgurean , Marius Voicu, Cătălin Bota, Lucian Andronesi, Ioan Hâruța, Ionel Pop, Sandu Pop, Anamaria Costea, Andrei Roland Venig, Florin Șpaimoc, Alexandru Râmbulea, Leon Bulța, Maxim Gagea, Pavel Jarda, Alexandru Neamțiu, Adriana Bob, Ioan Hîruța.

(PE)

3865 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro