Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  100 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Tibi Ușeriu: „N-am răcit la -50 de grade, în schimb m-a făcut praf o amigdalită infectată la un final de vară”

11/09/2017 18:18:11 Bianca SARA  
La câteva ore bune după ce a fost nevoit să renunțe la cursa din Alpi, Tibi Ușeriu a postat un mesaj pe Facebook, în care confirmă informația potrivit căreia o răceală puternică l-a forțat să spună stop după doar 81 de kilometri.

Alergătorul Tibi Ușeriu a fost nevoit să renunțe la Tor Des Geants, o cursă extremă desfășurată tocmai în Alpi, după mai puțin de 24 de ore de la start și doar 81 de kilometri parcurși din cei 330.

Acesta este al treilea an consecutiv când bistrițeanul se retrage din cursă înainte de a ajunge la Finish. În 2015, organizatorii i-au pus capăt din cauza condițiilor meteo, în 2016, după mai bine de 60 de kilometri pe Tibi l-a doborât un blocaj renal, iar anul acesta o răceală puternică și o amigdalită infectată l-au determinat să spună stop după 81 de kilometri parcurși.

„Tor Des Geans 2017 m-a îngenuncheat din nou, exact când eram cel mai încrezător în forma și antrenamentele mele. E ironică povestea. N-am răcit la -50 de grade la Cercul Polar, în schimb m-a făcut praf o amigdalită infectată la un final glorios de vară. Mi-am zis că nu mă poate împiedica o răceală severă. Mi-am zis că doar n-o fi ea mai rea ca blocajul renal de anul trecut. Și uite că s-a întâmplat. A trebuit să fiu rațional și să mă retrag din cursă. Există în viață câteva lecții pe care ne încăpățânăm să refuzăm să le învățăm și să ni le asumăm cum se cuvine: 1. nu controlăm lucrurile, deși tare mult ne-ar plăcea 2. corpul ne poate trăda când ne e lumea mai dragă, deși nu ne-o dorim defel 3. avem nevoie de eșec, de ratare, fiincă cele mai importante lucruri de acolo le învățăm nu din coronițe, premii și mângâieri pe creștet 4. smerenia în exces n-a făcut rău nimănui, niciodată, oricât de dureros ar fi drumul care trece către ea 5. numai de jos te poți ridica cu adevărat, deși nimeni nu își dorește să ajungă acolo. Vă mulțumesc tuturor pentru încredere, empatie, susținere. Vă mulțumesc pentru mesaje. V-am simțit lângă mine. E vremea să privim din nou înainte. Dictonul rămâne valabil: Până la capăt! Și succes băieților rămași în cursă”, a fost mesajul postat de Tibi Ușeriu, pe pagina sa de Facebook, la doar câteva ore de la momentul în care a decis să se retragă.

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro