Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  22 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Terorizaţi de miros, viermi şi gândaci, vecinii familiei Peti cer disperaţi ajutor!

23/10/2013 09:26:04 Andreea BOJOR  
„Nu mai suportăm!” - asta ne-au transmis disperaţi vecinii familiei Peti care îl are în grijă pe tânărul cu probleme psihice. Mizeria şi mirosul care sunt în apartamentul cu numărul 3 din blocul 8 de la Viişoara i-au adus la capătul puterilor pe vecinii care cer autorităţile să ia măsuri.

În blocul cu numărul 8 de la Viişoara, în apartamentul 3, mirosul şi mizeria sunt de neimaginat. Familia Peti nu are apă, curent sau gaz, iar în locuinţa cu trei camere stă şi un tânăr cu probleme psihice. Vecinii spun că, din cauza mizeriei, în apartament e plin de gândaci şi viermi care ajung până pe casa scării.

„Ne intră viermii şi gândacii în case”, se plâng vecinii disperaţi.

Cazul familiei Peti a intrat în atenţia autorităţilor încă de mai bine de aproape două săptămâni însă Primăria Bistriţa, cea de la care au primit apartamentul, nu poate lua măsuri împotriva acestora. Chiriaşii apartamentului cu numărul 3 nu pot fi daţi afară decât dacă ar exista o hotărâre judecătorească prin care să fie impus acest lucru.

Sătui de mizerie, miros, gândaci şi gălăgie, vecinii familiei Peti cer să fie luate măsuri şi să fie ajutaţi. Aceştia au depus sesizări la Primăria Bistriţa dar şi la Direcţia Generală de Asistenţă Socială Bistriţa-Năsăud.

În sesizarea trimisă autorităţilor oamenii scriu că „se aruncă peste balcon diferite obiecte punând în pericol copiii care se joacă pe lângă bloc. Acest copil (n.red. cel cu probleme psihice) este ţinut într-o cameră unde are un vas în care îşi face necesităţile, cameră care arată îngrozitor. Parchetul este scos, pereţii sunt unşi datorită situaţiei care este în apartament, iar mirosul este îngrozitor. Domină pe toată scara miros de urină şi fecale, existând pericolul de infecţie şi de apariţie a gândacilor”.

Oamenii spun că acel tânăr cu probleme psihice nu a mai fost scos din casă de când familia Peti s-a mutat în acel apartament (n.red. Ianuarie 2012).

Vecinii cer să fie luate urgent măsuri şi să fie făcut ceva pentru a rezolva problema mizeriei şi a mirosului îngrozitor.

„Nu putem lăsa geamurile deschise, nu putem lăsa copiii să se joace în faţa blocului. E plin de gândaci şi am văzut chiar şi viermi”, spun oamenii.
Vă rugăm să ne ajutaţi să trăim civilizat şi să îl ajutaţi şi pe acest bolnav, care în opinia noastră are nevoie de tratament de specialitate”, mai scriu locatarii blocului cu numărul 8 în sesizarea depusă.

 

4688 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2021 Bistrițeanul.ro