Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  64 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



TELCIU: Unui maramureșean nu i-a ieșit figura învățată, probabil, din filme

27/03/2018 13:51:27 Flavia DANCIU  
Un tânăr din Vișeu de Sus a fost oprit în trafic în localitatea Telciu. Ce s-a întâmplat, e o fază comună multor filme cu tineri, certați cu legea, opriți în trafic. Doar că viața bate filmul, așa că tânărul e cercetat penal. Tot ieri, polițiștii au aplicat sancțiuni în valoare de peste 48.000 lei.

Un tânăr maramureșean a fost cadorisit de polițiștii bistrițeni cu un dosar penal.

Acesta a crezut că „o figură din filme” ține și în realitate, însă lucrurile nu au stat chiar așa.

Mai exact, ieri, în timp ce tânărul de 31 de ani, din localitatea Vișeu de Sus, județul Maramureș, se plimba cu mașina a fost oprit în trafic de către polițiști pe raza comunei Telciu.

La solicitarea polițiștilor, acesta a prezentat un permis de conducere, însă în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul tânărul nu deține permis valabil pentru nicio categorie de vehicule, iar permisul prezentat ar fi fals.

În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de către polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud”, explică reprezentanții IPJ BN.

 

oooOOOooo

La data de 26 martie a.c., polițiștii cu atribuții pe linie rutieră au desfășurat activități de monitorizare a traficului rutier și de prevenire a accidentelor rutiere, pe raza întregului județ.

Acțiunile au vizat combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, în județul nostru: viteză excesivă și neadaptată, nepăstrarea unei distanțe corespunzătoare între vehicule, traversarea neregulamentară a pietonilor și neatenția în conducere.

Astfel, cu ocazia activităților desfășurate, au fost constatate și aplicate peste 200 de sancțiuni contravenționale, conform OUG 195/2002 – privind circulația pe drumurile publice, în valoare totală de peste 48.000 lei.

Totodată, 10 șoferi au rămas pietoni.

4445 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro