Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  98 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Tara europeana in care bebelusii mor, arsi de vii, in spitale

16/08/2010 23:41:46 Claudia ANDRON  
Mama ei de tara si de el popor...Am ajuns sa ne arda bebelusii in Romania EUROPEANA. Cauza?! Imbecilitatea si indolenta, ajunse pe culmi de inalta civilizatie europeana si progres.

A venit scadenta facturii indolentei noastre, a celor 20 de ani de nesimtire, in care ne-a durut in cot ce se intampla cu tara asta.

Ce s-a intamplat in aceasta dupa-masa, cand 11 bebelusi (3 morti si 11 cu arsuri grave) au fost arsi pur si simplu, intr-un spital dintr-o Romanie asa zis europeana, e doar inceputul sfarsitului acestei tari.

Au ars din cauza unei instalatii de aer conditionat, pot sa jur ca de o calitate indoielnica, dar vanduta spitalului pe incredibil de multi bani. Ca tacamul prostiei si incompetentei sa fie complet, instalatia care a ars de vii 11 copii a fost verificata de “specialisti” in urma cu cateva zile.

Eeeh, asta-i tara in care totul e perfect, dar ni se intampla lucruri incredibile, demne de o tara bananiera.

Asta e tara in care avem politicieni perfecti, care, in fiecare zi, lucreaza neobosit la viitorul tarii. Zi si noapte, numai la asta se gandesc.

Asta e tara in care sefii de institutii sunt alesi pe baza de competente profesionale, nu pe baza culorii politice, cum gresit suntem tentati sa credem.

Asta e tara in care ministrul Sanatatii si directorul spitalului in care au ars copiii nu isi vor da maine demisia de onoare. Pentru ca nu au onoare si nici simtul responsabilitatii.

Daca nu as fi blestemata sa iubesc atat de mult orasul asta, maine mi-as face bagajele sa plec, unde vad cu doi ochi. Imi iubesc orasul, nu si tara asta, izvor zilnic de dezamagiri si frustrari. Nu mai suport nesimtirea, nepasarea si lipsa de caractere, de principii.

Nu mai cred ca e numai vina politicienilor ca am ajuns aici. In aceeasi masura suntem vinovati si noi. 20 de ani in care nu ne-a interesat ce se intampla cu tara asta, cum isi bat joc toti minunatii conducatori de banii nostri, de viitorul nostru si al copiilor nostri. De sanatatea noastra, de pensiile noastre...

De ce sa ne intereseze astazi ca 11 copii au ars intr-un spital, de la o instalatie de aer conditionat ieftina, dar cumparata pe bani multi. Ce, erau copiii nostri?

Asta-i tara lui Papura Voda, in care jucam toti, zilnic, jocul “Supravietuitorul”. Numai ca, spre sfarsitul jocului, conditiile sunt din ce in ce mai dure. Nu mai supravietuiesti nici in spitale. Nu mai supravietuiesti nici din salarii, nici din pensii, nici din munca cinstita...

Ma tot intreb, de cand l-am vazut pe Raed Arafat in aceasta seara dand declaratii la televizor, de ce el e singurul care a demonstrat in aceasta tara ca se poate face ceva profesional, fara spaga (la SMURD Targu-Mures nu se da spaga, puteti DONA si vi se da o chitanta). De ce SMURD-ul infiintat de Arafat e cel mai apreciat si de incredere serviciu din tara asta? De ce el a reusit si altii nu pot? Poate pentru ca nu e roman?!!

 

5744 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro