Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  65 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Tânără și neliniștită: Domnișoară din Prundu Bârgăului, surprinsă încălcând legea, la Bistrița

18/03/2018 16:48:36 Cristina MILEA  
Polițiștii de la Ordine Publică au depistat în trafic o tânără de 22 ani din Prundu Bîrgăului. Domnișoara conducea un autoturism prin Bistrița, fără să respecte însă legislația rutieră. De altfel, polițiștii rutieri au acționat pe 3 schimburi în acest weekend, monitorizând traficul în zonele în care s-au înregistrat condiții meteo nefavorabile.

Polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat vineri în trafic un bărbat de 36 ani din Bistrița. Acesta conducea un autoturism neînmatriculat prin localitate, iar în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că plăcuțele cu numerele de înmatriculare aparțineau, de fapt, altui autoturism. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru punerea în circulație pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

***

În aceeași situație a fost surprins ieri un bărbat de 29 ani din Unirea – oprit în trafic pentru un control de rutină. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autoturismul în cauză nu este înmatriculat, motiv pentru care a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de punerea în circulație pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

***

Tot sâmbătă, polițiștii de la ordine publică au depistat în trafic o tânără de 22 ani din Prundu Bîrgăului. Domnișoara conducea un autoturism pe raza municipiului Bistrița, fără a deține permis de conducere. Polițiștii au fost nevoiți să-i întocmească dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

***

În noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiștii Biroului Rutier au depistat în trafic un bărbat de 31 ani din Bistrița, care conducea un autoturism prin localitate, fiind sub influența alcoolului. Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au prelevat două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

***

În noaptea de 17/18 martie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au depistat în trafic un bărbat de 51 ani din Matei, care conducea un autoturism pe DJ 151, prin Sînmihaiu de Cîmpie, fără a deține permis de conducere. A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

*****

În perioada 16-17 martie a.c., polițiștii de la ordine publică și rutieră au acționat pe raza întregului județ, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și creșterea gradului de siguranță rutieră în trafic.

De asemenea, polițiștii rutieri au acționat pe 3 schimburi, monitorizând în permanență traficul pe tronsoanele de drum din zonele în care s-au înregistrat condiții meteo nefavorabile. Cu ocazia activităților desfășurate, au fost constatate și aplicate peste 400 sancțiuni contravenționale, majoritatea conform OUG 195/2002 – privind circulația pe drumurile publice, în valoare totală de aproximativ 100.000 lei. Totodată, 25 conducători auto au rămas fără carnetul de conducere, fiindu-le suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. 19 certificate de înmatriculare au fost retrase.

11018 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro