Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  43 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Stelian Dolha: „Mă țin de cuvânt. Fac ceea ce promit. Voi fi un parlamentar croit pe un alt tipar”

07/12/2012 17:46:42  
În toată această campanie am auzit repetat până la obsesie că singura treabă a parlamentarilor este să facă legi bune și atât. Să meargă în Parlament, să lucreze în comisii, să inițieze proiecte de legi și-apoi să vină acasă și să se odihnească trei zile.

Mi se tot spune că de administrație publică trebuie să se ocupe alții, iar necazurile oamenilor trebuie să le asculți, dacă ești parlamentar, doar în cadrul programului de audiențe.

Eu cred că aceste lucruri trebuie să se schimbe. Cred, cu tărie, că parlamentarul ales uninominal trebuie să fie mai mult decât atât.

Mi s-a reproșat că îmi bat capul cu probleme punctuale, că mă ocup de un anumit pod care se năruie în loc să fac proiecte de legi pentru toate podurile din țară. Că am ascultat plângerile fermierilor din Bistrița Bârgăului, care de câteva luni aruncau laptele la porci și am găsit un investitor care să preia toată cantitatea de lapte din zonă. Mi s-a mai reproșat că m-am grăbit să ridic în mai puțin de o lună o casă unei doamne care de mai bine de 19 ani locuia într-un coteț, ca să n-o prindă sărbătorile de iarnă fără un acoperiș decent deasupra capului.

Eu vreau să fiu un parlamentar croit pe un alt gen de tipar. Da, voi lucra în comisia pentru agricultură, da, voi iniția proiecte de legi și le voi urmări cu îndârjire adoptarea, da, voi fi mereu prezent în comunele de care sunt responsabil. Voi merge însă mai departe! Voi fi disponibil ori de câte ori este nevoie de o mână de ajutor pentru colectivități întregi sau pentru un singur om aflat în cumpănă, mă voi implica pentru a atrage finanțări, pentru a urgenta proiecte. Pe Valea Șieului, din Ardan până în Șieuț, lâna oilor este aruncată pe câmp, pentru că nu există centre de prelucrare, în Leșu agricultorii hrănesc de ani de zile animalele cu cartofi, pentru că nu se găsesc cumpărători care să preia producția, iar în Posmuș, livezile odată roditoare au pomii uscați. Pentru toate acestea un parlamentar poate și trebuie să găsească soluții.

Dragi locuitori ai Colegiului IV, în 9 decembrie inițiem un parteneriat de lung parcurs. Vă invit la vot.

Stelian Dolha,

Candidat USL, Colegiul IV

3309 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro