Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  4 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Stelian Dolha: Lansăm concursul „O poveste pentru fiecare obiectiv turistic”

05/12/2012 11:37:13  
Turiştii pot fi atraşi să rămână în judeţ mai mult de o zi-două doar dacă pe lângă infrastructură care să uşureze accesul şi servicii de calitate învăţăm să facem turism de la profesionişti. Nu ajunge să ai obiective de patrimoniu, peisaje fascinante, bucătărie ispititoare ori proprietari de pensiune primitori, mai trebuie şi acel ceva în plus...

Legenda unui loc, a unei construcţii, al unui monument istoric sau natural, ori a unui personaj legendar pot compensa în mod fericit investiţiile costisitoare şi pot fermeca turistul în căutare de provocări.

Poveştile fac parte din istoria orală şi sunt unele, aproape la fel de vechi ca şi monumentele în sine, dar dau o aură de legendă acestora. Exploatându-le, practic contribuim şi la recuperarea istoriei orale a acelui loc. Dorim să descoperim aceste povești, să le prelucrăm și să le publicăm ulterior într-un catalog online, pentru a veni în sprijinul administraţiilor locale , a operatorilor din turism, a tuturor celor interesaţi de punerea în valoare a obiectivelor turistice.

Lansez pe această cale concursul de povești și istorii locale. Concursul se adresează tuturor locuitorilor judeţului şi se desfășoară în perioada 6 decembrie 2012 - 6 februarie 2013. Povestea trebuie redactată în maximum 2000 de caractere şi trebuie însoţită de fotografii ale monumentului istoric ori al naturii pe care doresc să îl promoveze.

Un juriu de specialitate va evalua lucrările, iar cele mai bune trei poveşti urmează să fie premiate cu premii care să recompenseze efortul. Textele şi fotografiile pot fi trimise pe adresa de email: dolha.stelian@gmail.com. Până la data limită de 6 februarie 2012.

Biroul de presă al candidatului USL Colegiul IV,

Stelian Dolha

4306 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2021 Bistrițeanul.ro